Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Потрібна допомога перегнати машину

Мої знайома хоче перегнати машину з Португалії і тут оформити на мене довіреність, щоб я деякий час міг їздити на ній в Ураїні.Мої питання: 1)Чи можливо таке взагалі?2)На який час на мене можуть зробити довіреність, так щоб не міняти іноземні номера.3)Скільки це буде коштувати, який час займе оформлення документів і де це можливо зробити?P.S.Дуже важливо... 

- hrdrive
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: ПОтріБна ДопОмогА
OskaR De La Vint, наскільки знаю то на їхніх номерах можна їздити два місяці по довіреності, або ж рік на тимчасових наших. тобто приїжджаєш в мрев, а вони знімають Португальські номера, кладуть їх в камеру зберігання і дають тобі тимчасові. після року ти їх маєш забрати назад. і машина повинна перетнути кордон. Після того теоретично процедуру можна повторити. Скільки то діло коштує - не вкурсі. Думаю тут знайдуться ті хто краще знає про це. Удачі.
INTE®©ULLE®™
Re: Потрібна допомога перегнати машину
hrdrive, дякую хоч за це...тепер можу трохи орієнтуватись...
-
- Ім'я:Назар
а хіба на нерозмитнену машину можна у нас давати доручення ??????
p.s. якшо машина буде для того, шоб тут постійно на ній кататися і раз в рік пересікати кордон, то думаю шо то не вигідна річ, краще купити у нас , з нашими номерами.
p.s. якшо машина буде для того, шоб тут постійно на ній кататися і раз в рік пересікати кордон, то думаю шо то не вигідна річ, краще купити у нас , з нашими номерами.
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)
- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
hrdrive, якби так було можливо, то більша половина автомобілів їздила б на червоних бляхах.
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
А як тоді реально? 

-
- Контактна інформація:
Kritik, Якшо я не помиляюсь і правильно все памятаю від тої людини шо таке робила і мені розказувала - щоб їздити тут на не розтаможеній машині треба мати громадянство іншої країни (скажімо португалії) і мати спільний бізнес з тією ж країною. Тоді виходить шо ти приїхав сюда для вирішення бізнес питань і тому користуєшся своєю машино. (тобто тачка має бути на тебе оформлена). Через рік машину вивезти або на шрот:)
- hrdrive
- Контактна інформація:
Fly, о це вже правильніше! В мене є знайомий, тато якого колись за бандитьських часів купив собі чеське громадянство. Так тепер він розїжджає на х5, лексусах, інфініті, і всьо на чеських номерах.
INTE®©ULLE®™
розумієте мені треба допомога в мому питанні...і мені потрібно їздити на на довіреності іноземця...
-
- Контактна інформація:
OskaR De La Vint,
чувак... ти тормозиш (не в обіду)
Дивись
1. Яке в тебе громадянство? Португальське?
2. В тебе є спільний бізнес з португалією?
Якшо відповідь на два питання - ні, то забудь за ту машину. Взятками нічо не порішаєш.
чувак... ти тормозиш (не в обіду)
Дивись
1. Яке в тебе громадянство? Португальське?
2. В тебе є спільний бізнес з португалією?
Якшо відповідь на два питання - ні, то забудь за ту машину. Взятками нічо не порішаєш.
Fly, ти вїжаєш на мене хоче оформити довіріреність особа з португальським громадянством?...а я тут ні при чому
І як мені здається дох... народу катаються на іноземних номерах!

-
- Контактна інформація:
OskaR De La Vint, особа на тебе не оформить довіреність, забудь за ту халяву. Якби таке можна було всі б так і їздили.
Нарахунок народу - я шось таких останнім часом не бачив.
Нарахунок народу - я шось таких останнім часом не бачив.
мда...дякую всім...))
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
Чувак, слухай шо тобі флай каже і не думай, шо ти умнійший за всіх. Тут дофіга таких умних і без тебе, щоб так па давєрєнасті хотіли розсікати на номерах євросоюзу - а хрєн там.OskaR De La Vint писав:Fly, ти вїжаєш на мене хоче оформити довіріреність особа з португальським громадянством?...а я тут ні при чомуІ як мені здається дох... народу катаються на іноземних номерах!
Я вивчав це питання - на законодавчому рівні в Україні заборонено видавати довіреність на авто ,яке не зареєстроване в Україні (відповідно не розмитнене). Тобі це скаже кожен нотаріус, коли підеш до нього робити довіреність.
Щоб розсікати на іноземних номерах треба мати громадянство іноземної країни.
-
- Ім'я:Назар
Felix писав:Тут дофіга таких умних і без тебе
:) я напевнос амий першйи по томуFelix писав:а хрєн там.

BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)
- veresen
- Ім'я:Павло
- Номер:BC 0433 AO
- Контактна інформація:
А якщо довіреність буде написана за кордоном і перекладена на укр. мову. Типу я їду за кордон, беру там тачку, оформлюю довіреність на себе, перекладаю і їду собі на БАТЬКІВЩИНУ, на кордоні показую що машина оформлена на іноземця (якщо погранци шось вякнуть, то іноземець є власником машини, а не я) а лише їду по довіреності. Такий розклад канає ?
^_^
-
- Контактна інформація:
veresen, ні, ти ж не іноземець, правда? Максимум ти на ній покатаєшся до 7 днів. Сюжет про закарпаття бачив де даі тягнуло з людей баблоси за то?
- veresen
- Контактна інформація:
(( У нас, як то кажуть, найгуманніша конституція в світі, ну мусять якісь лазейки бути. (((( Тре побухати з якимось депутатом ))
^_^
- viper
- Ім'я:Бодік
- Контактна інформація:
Fly, якшо я не помиляюсь то в сюжеті брали бабло за перебування більше ніж 7 днів
якшо машина перетнула кордон то значить власник(іноземець,чи особа з законними на це підставами)приїхала на автомобілі в Україну.
А оскільки за кордоном довіряють машину без доручень лиш би ти документи мав то проблема головна в перетині кордону а дайці 7 днів тобі дозволять їздити без проблем.
А на рахунок того шо б всі так їздили то не дуже хочеться стояти в чергах на кордоні шоб вїхати виїхати. :)
можливо я вчомусь не правий але маю родичів які так приїжжають і я собі можу рулити без доручень 7 днів
якшо машина перетнула кордон то значить власник(іноземець,чи особа з законними на це підставами)приїхала на автомобілі в Україну.
А оскільки за кордоном довіряють машину без доручень лиш би ти документи мав то проблема головна в перетині кордону а дайці 7 днів тобі дозволять їздити без проблем.
А на рахунок того шо б всі так їздили то не дуже хочеться стояти в чергах на кордоні шоб вїхати виїхати. :)
можливо я вчомусь не правий але маю родичів які так приїжжають і я собі можу рулити без доручень 7 днів
- veresen
- Контактна інформація:
viewtopic.php?f=12&t=9862 а отут в двох останніх постах написано що можна 2 місяці кататись. Так хто правий а хто ні. ?
Тим більше мені паралельно, я б виїжджав кожних 2 місяці, чястіше б батьків бачив ))
Тим більше мені паралельно, я б виїжджав кожних 2 місяці, чястіше б батьків бачив ))
^_^
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей