Ги -ги.A1 писав:Yelik
Пежо не буде взувати Хонду, бо їхні мотори + Бмв мотори - найкращі в світі.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
якраз чистий маркетинг полягає в тому, щоб випускати обмеженим тиражом час від часу такі машинки, як представлена в цьому топі, нагадаючи покупцям, що Пежо не тільки сімейні машинки клепаєя так думаю що це дуже вдалий маркетинговий хід Хонди
Сам знаєш, що ресурс залежить від власникахоча дуже сумніваюсь що там ресурс двигуна перевищує 200т.км
Хонда + БМВТим більше це абсолютно не означає що в Хонди НАЙКРАЩІ двигуни в світі
а це до чого сказано було? На Аккорд ставлять 2 бензинові мотори: 2л і 2,4 л(обидва 4 циліндри), на БМВ 3 ставлять 2 л(4 циліндри) і 2,5 л та 3 л(обидва 6 циліндрів). І що тут порівняювати? 2л мотор? По заявленим даними практично однаковіP.S. Який там найпотужніший двигун на Акорд зараз ставлять? Може порівняємо до того ж БМВ
А-а-а-а, Yelik, вибач шо без дозволу в твою тему заліз. Я ж не знав що форуми в нас по спецзапрошенням. Тепер буду питатися дозволу в A1 - чи можна свій пост вивісити.A1 писав:GORGAN
тебе в цю тему взагалі ніхто не запрошував,
Можу відповісти щирою взаємністю.A1 писав:чесно кажучи вже за читати у всіх топах про італію
Образився? Люди створили меч, а інший створив щит для захисту. Тут філософське поняття дії і протидії. Якщо Хонди рлблять хороші двигуни, то по законам протидії десь хтось колись зробить нічим негірші. І ніколи не буде такого, що якщо на авто буде стояти хондовський мотор, то він однозначно буде домінувати над іншими, і в інших нема шансів поборотися з хондовцями. Підтвердженням тому є всі авто змагання, де ніяким чином непомітна повна домінація хонди над іншими. Тому стверджувати , що двигуни найкращі - надто оптимістично. Хороші. Але будь який Пиж в змозі зробити нічим не гірший двигун по характеристикам, хоч може цей двигун програє в довговічності проти Хонди. Закони фізики в Японії нічим не відрізняються від Європейських.A1 писав:та ця тема і так, щоб "порожняки поганяти"...
не образився, немає за щоОбразився? Люди створили меч, а інший створив щит для захисту. Тут філософське поняття дії і протидії. Якщо Хонди рлблять хороші двигуни, то по законам протидії десь хтось колись зробить нічим негірші. І ніколи не буде такого, що якщо на авто буде стояти хондовський мотор, то він однозначно буде домінувати над іншими, і в інших нема шансів поборотися з хондовцями. Підтвердженням тому є всі авто змагання, де ніяким чином непомітна повна домінація хонди над іншими. Тому стверджувати , що двигуни найкращі - надто оптимістично. Хороші. Але будь який Пиж в змозі зробити нічим не гірший двигун по характеристикам, хоч може цей двигун програє в довговічності проти Хонди. Закони фізики в Японії нічим не відрізняються від Європейських.
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 14 гостей