не завжди. вот воінкомата сихівського нема, ходим в галицькийОсТаПоВиЧ писав:Наскільки я знаю Сихів то Сихівський район

Може хтось з сихова платив штраф, підкажіть чи є окремі "сихівські" реквізити?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не завжди. вот воінкомата сихівського нема, ходим в галицькийОсТаПоВиЧ писав:Наскільки я знаю Сихів то Сихівський район
Подвоєна оплата буде якшо прийде лист від виконавчої служби і він не оплатить.mysha писав:проживання, але... він в відрядженні вже місяць, коли вернеться то подвоїну суму прийдеться віддавати?що робити в такій ситуації, може хтось стикався?
Ось стаття, всім раджу ознайомитись.t309 писав:+1Dark Wind писав:ОсТаПоВиЧ, а не казав, збігати за кавою і пончіком
краще взагалі нічого не платити, по статистиці на даний момент лише 30 відсотків штрафів заплатили інші 70 забили, у них немає механізму як вибити з тебе ті гроші, і тим більше подвоєну суму, тому раджу забити. В неті десь була стаття на цю тему.
А якщо з візира але не прив"язане до швидкості, типу неправильно припаркувався, то як з таким бути?Igor4ik писав:якшо штрафи з вызыра....сміло можете не платити
платитиviper писав:я подав скаргу але штраф не відмінили...хз шо робити
а там десь не далеко не було повороту на ліво?jon писав:тому що я здійснював випередження автомобіля а не їхав в правій смузі.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість