колись дорветься. народ очухається коли вже пізно буде. але не дай Бог!Kost писав:бидл всеодно преться, все ламає і рве і нічо ти не зробиш тут))
за офіційні гонки нічого не чути? скоро червень

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
колись дорветься. народ очухається коли вже пізно буде. але не дай Бог!Kost писав:бидл всеодно преться, все ламає і рве і нічо ти не зробиш тут))
Я, наприклад не згідний!!!hitlos писав:Тре робити попередню реєстрацію скажем з 14 до 15 тоді машин поменше буде і непускати кого небуть типу газелей і мотороллерів.
походу 7 червня... але ИМХОandy_sniper писав:за офіційні гонки нічого не чути? скоро червеньждьомс
по слухах третя неділя червня... але то тіко слухи...andy_sniper писав:за офіційні гонки нічого не чути?
може я помиляюся, з радістю проїдуся зі СТОКОВОЮ нормальною хондою (b16a, b18a, h22a) з нормальним воділою , якщо її десь відкопають у Львові ))) З S2000 трохи закруто наразі, там все таки 240 сил, а не 200 як в type R.0-60 mph: 6.5 seconds
Top Speed: 146 mph (235 km/h)
Quarter mile: 14.9 seconds
+1.Водитель ъздити не вмыэ!Dimon писав:Вовка ну ты понимаеш что это не машина проиграла а водитель
я навіть відео викладував пару сторінок назад.coupe писав:і шо ти з Civic Type-r ставав?
в четверг (04,06,2009) буду знать точно, напишу тут, должен друг приехать с Киева на такой ))vovka писав:Dimon, ну давай, але треба щоб я мав час підготуватися. короче щоб я знав на 100% що буде заїзд хоча б за пару днів. а то я думав вже 32 дифузори поставити для міста та і салон нарешті зібрати повністю p.s. мені треба знати реальну силу тої машини, бо вона попадає в мій клас
окей, ждуDimon писав:должен друг приехать с Киева на такой
а з МРS їздив...там 260к.с.vovka писав:З S2000 трохи закруто наразі, там все таки 240 сил, а не 200 як в type R.
це турбо, там трохи інше. турбо на квотері чомусь не їде так як атмосфера. тобто якщо однаково сил то турбо практично завжди зливає.GANGSTER писав:а з МРS їздив...там 260к.с.
турбо в основному зливає на старті поскільки нема хорошого зацепу коли турбіна на бусті тому і стартують з мінімальним надувом а далі ще і турбо ями. Ну а потім доганяє якщо встигне, по моїм заїздам з МПСами це видно.vovka писав:це турбо, там трохи інше. турбо на квотері чомусь не їде так як атмосфера. тобто якщо однаково сил то турбо практично завжди зливає.
В MPS i S2000 по паспорту однаково - 6 сек. 0-100; чверть милі теж однакові - 14 сек.GANGSTER писав:vovka написав:З S2000 трохи закруто наразі, там все таки 240 сил, а не 200 як в type R.а з МРS їздив...там 260к.с.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей