Краще не рухай взагалі, а то понарізають жабрів, таке враження що там 8л, а не 1.3 чи 1.5maXimum писав:Взагалі незнаю чи капот рухати

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Краще не рухай взагалі, а то понарізають жабрів, таке враження що там 8л, а не 1.3 чи 1.5maXimum писав:Взагалі незнаю чи капот рухати
Над цим в першу чергу і думаю. На рахунок 16-17 - не для наших доріг.А взагалі по машині, хоть мені такий варіант тюнінгу не дуже подобається, в першу чергу треба задумуватись не над зеркалами, капотами і іншою фігньою, а над колесами і порогами, причому в такій послідовності як я написав. Вони трохи підтягнуть загальний вигляд, особливо колеса розміру так 16..17.
а у кого то заводскиеYelik писав:а то понарізають ж
Yelik, жесть по Львову будет из 2 серий. :)Yelik писав:особливо колеса розміру так 16..17.
+1Yelik писав:а над колесами і порогами
Констраст игра белого и чёрного цветов нормально смотриттттттьцаmaXimum писав:Ше доречі думав сітку пофарбувати в чорний колір, як думаєте буде дивитись
Мне не нравяться!Имхо !Маленькие угольные будут смотреться на любой зубилке ,а то что в них ни фига не видно это уже привычка,к короткой кулисе то ж привыкнуть после овошьной нуна !Igor4ik писав:Зеркала думав шось вот такого типу ставити:
Black писав:а у кого то заводские
Чому? Девятка помоєму достатньо мяка машина в стандарті :)maXimum писав:На рахунок 16-17 - не для наших доріг.15 це вже предел для дев'ятки.
Ну да, до куліси я привик за 1-2 дні :)Мне не нравяться!Имхо !Маленькие угольные будут смотреться на любой зубилке ,а то что в них ни фига не видно это уже привычка,к короткой кулисе то ж привыкнуть после овошьной нуна !
Да ну як сказати, він впринципі сірий)))Констраст игра белого и чёрного цветов нормально смотриттттттьца
Доречі, якщо вже будеш ставити 15 розмір, бери колеса з висотою профіля 50(наприклад 195/50Р15) вони більш менш дивляться.maXimum писав:15 це вже предел для дев'ятки.
Yelik я не спорю не грамма мне на примр нравяться в тему.ТО что на 206 модели стоят!А на печку или мотор там уже пойди разберись! :) Самое главное они на капотном пространстве!Yelik писав:а не болгаркою і молотком
Нє, дякую, мені мої подобаються :). Ціна коли я брав була 1000 грн. Зараз чесно кажучи не вкурсі.на рахунок замші то де буш брати? і ціну напиши ? ну і ше скажи чи не хоч свої стопи поміняти на мої (стокові))))))))))))? ))) шота вогни мене прикальнули.ну а як не хоч то хоть ціну напиши по чому вони зараз.машинка кльова от тільки зроби мотор шоб літала на той вигля д.
я доварював, нічо не втоплював.. а на девятку вроді всю планку наварюють на морду капота а не фари втоплюють :)maXimum писав:Доречі хотів собі реснічки на капот наварити, сказали треба фари втоплювати . Хтось собі наварював?
В мене є ше одні фари, можу продати недорого. Нулячі, я з ними не їздив, якшо цікавить - пиши. На рахунок замші ше не питався, може завтра скокну в якийсь магазин з тканинами.знач тре десь інше шукати...напиши на рахунок замші
Ну от називається послухай шо люди дурне говорять :).я доварював, нічо не втоплював.. а на девятку вроді всю планку наварюють на морду капота а не фари втоплюють
Kost писав:а на девятку вроді всю планку наварюють на морду капота а не фари втоплюють
Ну вот, значіть правду говорили :). А де можна зробити якісно?якшо робити бед бой капот,то фари треба просажувати адназначна.бо інакше в зубилка не закриється капот
maXimum писав:Ше доречі думав сітку пофарбувати в чорний колір, як думаєте буде дивитись?
В такому вигляді просто таке враження шо так нічого немає... :) Треба думати. Може просто в білий колір? :)на мою думку, сріблястий гарніше (хоча може я не дуже якісно змінив колір на фото)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей