А в мене коли сигнал нажати тоже в пів накала горить!?RomkoZem писав:поставив собі в плафон діод., так він при закритих дверях чогось в пів накалу світить і чогоб це?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А в мене коли сигнал нажати тоже в пів накала горить!?RomkoZem писав:поставив собі в плафон діод., так він при закритих дверях чогось в пів накалу світить і чогоб це?
бо навантаження на акум піднімається, тому вихідна напруга і меншаMRE писав:А в мене коли сигнал нажати тоже в пів накала горить!?
магазин. Тургенєва 76, дворик зліва від "Еколану"coupe писав:де то конкретно на Тургенєва.Тудою часто їзджу, ніколи незамічав?То магазин чи СТО?
Магазин називається "ЮСТАС"! навпроти ЛАЗНІ!, може на пару метрів дальше!slim_painter писав:coupe писав: магазин. Тургенєва 76, дворик зліва від "Еколану"
Без образ , но на 3 грн. і виглядає.vazik писав:Результат того, що ви бачите вище - це 1,5 год роботи + 3 грн. за матеріал!
Правильно C#@O$, тільки коли двері відкриваються, або можна підключити до верхнього плафону, і тоді буде світитись коли якась дверка відкрита, або окремо включити!!!Sluva писав:vazik
і що та підсвітка буде постійно світитись тобі під ногами?
а,ну в таккому випадку це + за старання і роботуvazik писав:Правильно C#@O$, тільки коли двері відкриваються, або можна підключити до верхнього плафону, і тоді буде світитись коли якась дверка відкрита, або окремо включити!!!Sluva писав:vazik
і що та підсвітка буде постійно світитись тобі під ногами?
Але це був пробний варіант, в подальшому планую розробити повністю підсвітку салону (салон, приборка, акустика, багажник....)
Але на це треба окремі фінанси і час!
Нові витвори діодної техніки в свому салоні буду викладати в тему
TO BE CONTINIOS!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей