Зачем ждать? Может займёшся этим? И так Елику не надо наклейка...GROMA писав:Коли вернеться з відпуску то йому.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Наклейки
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Ну мені така наклейка як Кеші цілком підходить.
Отже. Бажаючі на наклейку з написом сайту як в Кеші на субарі.
vovka
S_V_B
Малий
Dimon
ghost
GROMA
Kesha
SashaVanGate
Бажаючі на наклейку типу "пірат":
T@R@S
Все ?
Якщо все, робимо як в Кеші, скидаємося і йдемо друкувати.
Додано через 1 хвилину 57 секунд:
Ще вроді d.j. Kvass був за - але я не впевнений.
Отже. Бажаючі на наклейку з написом сайту як в Кеші на субарі.
vovka
S_V_B
Малий
Dimon
ghost
GROMA
Kesha
SashaVanGate
Бажаючі на наклейку типу "пірат":
T@R@S
Все ?
Якщо все, робимо як в Кеші, скидаємося і йдемо друкувати.
Додано через 1 хвилину 57 секунд:
Ще вроді d.j. Kvass був за - але я не впевнений.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Це все під завісою таємничості :) Абсолютно невідомо що воно таке, кому , ким, і на яких принципах видається, і для чого потрібне :) Забудь про нього.Малий писав:А що тоді є пірат?
p.s. До речі якщо той пірат має якесь відношення до нас з вами, тобто до тюнінг-клубу - то непогано було б керівництву всі умови для тих хто хоче його отримати описати десь тут на форумі. Якщо то тільки наклейка для якоїсь певної тусовки - то теж би здалося роз'яснити і покінчити з цим питанням раз і назавжди. А то якась невизначеність.
- T@R@S
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
народ. розкажіть з толком і розстановкою політику наклейок?
пірат не для всіх? а що для всіх? і хто такі всі не всі?
Навпаки, ж чим більше наклейок тим краще. лейба з лінком теж непогано, а перед лінком можнатого пірата втулити, я б взяв таку лейбу але не велиук а аленьку, якусь прозору з буквами.
Взагалі вони є? Кому гроші здати? Я б ще хотів поговрити з кимось хто розробляє політику клубу. Або розкажіть тут - що дає клуб крім гонок? Чи є зустріч в пятницю на пиві? Чи може ерез погоду все попереносилось.
пірат не для всіх? а що для всіх? і хто такі всі не всі?
Навпаки, ж чим більше наклейок тим краще. лейба з лінком теж непогано, а перед лінком можнатого пірата втулити, я б взяв таку лейбу але не велиук а аленьку, якусь прозору з буквами.
Взагалі вони є? Кому гроші здати? Я б ще хотів поговрити з кимось хто розробляє політику клубу. Або розкажіть тут - що дає клуб крім гонок? Чи є зустріч в пятницю на пиві? Чи може ерез погоду все попереносилось.
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Вовка, нащо Ти створюєшь не потрібні рухи на форумі. Наклейку "пірат" зробив Ростік і Tim за власні кошти на пробу, а Ви почали рухи робити, що тільки своїм, ВІП наклейка і т.д.vovka писав:Це все під завісою таємничості :) Абсолютно невідомо що воно таке, кому , ким, і на яких принципах видається, і для чого потрібне :) Забудь про нього.![]()
Давайте зберем гроші і зробимо, і не будемо тут фігню пороти і гнати на організацію. Якщо принципове питання, Я Тобі дам адресу де їх роблять і піди і зроби собі. Блін.
Організатори завжди у всьому винні. :evil: :cussing:
Dynamic Sport Latvia
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей