ну і шо?....вона там комусь заважає? чи може для пішоходів місця бракує?Bober 2114 писав:Спочатку щось винесли з машини а потім так і лишили.
п.с. машин не мій і хазяїна не знаю :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну і шо?....вона там комусь заважає? чи може для пішоходів місця бракує?Bober 2114 писав:Спочатку щось винесли з машини а потім так і лишили.
Тут багатьом нічого ніде не заважає.Bober 2114 писав:Пояснюю там постійно гуляють маленькі діти і учні школи. А збоку є місце де можна припаркувати машину! На 12 сторінці BMW також впринципі нікому незаважає.
Слухайте, вона точно якась їб...та?! Ну ж не може бути людина при здоровому глузді такою!?CAT писав:сьогодні наша гонщиця стала пів метра від тротуару але незважаючи на це перегородила проїзд в двір....
особисто я бачив тікі раз... просто машин не було взагалі і вона тому нормально стала мабуть.... я ходжу там де вона паркується майже щодня і тому буду її фоткати тепер постійно.Igor_Lviv писав:А хтось бачив чи вона хоч раз нормально припаркована була???
Igor_Lviv писав:апишіть кобіті без зла і матюків про її "славу"
vkontakte писав:
You cannot send a message to this user, because they have limited who can write them messages.
Точно! Ідея! Треба сайт з її паркуванням зробити! І тих тегів наваяти, щоб на Ельнару Стар у гуглі світився.Mc писав:або то хтось з її фанів так постібався :)
ти не шариш:) то пофоткані речі з її магазину на вул.Словацького, тому вона там напастой і паркується. магазин з одягом - такі рожеві вивіски, назву забув.... цікаво де вона його взяла... там само де транспортний засіб?:)Mc писав:+ My clothes взагалі якісь речі з вітрин пофоткано..
непогана ідея, тут вже до 10 її фоток точно було...weber писав:Жесть! Треба окрему тему - Ельнара і паркування.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей