Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
- CAT
- Ім'я:Данило
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
подаю. вже написав. я ше хочу компенсацію. хтось знає як визначається розмір моральної компенсації?
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
моральну шкоду треба чимось підтвердити і довести суду, що така була завдана.
порадься з якимось адвокатом як краще скласти позовну заяву.
там дуже багато нюансів.
наприклад, судовий збір (біля 30 грн) можна покласти на відповідача, згідно ст. 82 ЦПК.
моральна шкода полягає у:
почитай це, там багато цікавого, якщо хочеш писати позовну заяву сам.
http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/m ... eg=1618-15
порадься з якимось адвокатом як краще скласти позовну заяву.
там дуже багато нюансів.
наприклад, судовий збір (біля 30 грн) можна покласти на відповідача, згідно ст. 82 ЦПК.
моральна шкода полягає у:
наскільки я бачив, то переважно моральну шкоду пишуть 1000 грн.1) у фізичному болю та стражданнях, яких фізична особа зазнала у зв'язку з каліцтвом або іншим ушкодженням здоров'я; 2) у душевних стражданнях, яких фізична особа зазнала у зв'язку з протиправною поведінкою щодо неї самої, членів її сім'ї чи близьких родичів (незаконного засудження, незаконного притягнення як обвинуваченого, незаконного взяття і тримання під вартою, незаконного проведення в ході розслідування чи судового розгляду кримінальної справи обшуку, виїмки, незаконного накладення арешту на майно, незаконного відсторонення від роботи) (посади); 3) у душевних стражданнях, яких фізична особа зазнала у зв'язку із знищенням чи пошкодженням її майна; 4) у приниженні честі, гідності, а також ділової репутації фізичної або юридичної особи
почитай це, там багато цікавого, якщо хочеш писати позовну заяву сам.
http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/m ... eg=1618-15
- CAT
- Контактна інформація:
по суті справи:
здав позов в суд ніяких сплат мита робити не потрібно, цей позов розглядається безкоштовно.
взагалі дуже гарно віднеслись до нас, все пояснили, виявляється позови від громадян приймаються тільки в понеділок, але позови по питаннях оскарження постанов ДАІ приймаються в всі робочі дні.
тепер чекаю на повістку в суд. казали може бути до двох місяців часу....
здав позов в суд ніяких сплат мита робити не потрібно, цей позов розглядається безкоштовно.
взагалі дуже гарно віднеслись до нас, все пояснили, виявляється позови від громадян приймаються тільки в понеділок, але позови по питаннях оскарження постанов ДАІ приймаються в всі робочі дні.
тепер чекаю на повістку в суд. казали може бути до двох місяців часу....
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Сьогодні їду приблизно 70 км/год по 4-полосній дорозі (2 полоси туди і 2 назад), розділеній 2 смугами:)
Збоку зупинка для маршруток і припаркований якийсь бус, типу Мерседеса Vito з водієм всередині (теоретично порушив правила паркування)
Назустріч мені їдуть ДАЇшники. Побачивши Мерседес Віто вони роблять розворот через подвійну суцільну створивши мені аварійну ситуацію (я був змушений пригальмувати) і впарковуються біля того буса. вже в дзеркало дальнього вигляду я побачив що вони говорять з водієм.
от рагулі...

Збоку зупинка для маршруток і припаркований якийсь бус, типу Мерседеса Vito з водієм всередині (теоретично порушив правила паркування)
Назустріч мені їдуть ДАЇшники. Побачивши Мерседес Віто вони роблять розворот через подвійну суцільну створивши мені аварійну ситуацію (я був змушений пригальмувати) і впарковуються біля того буса. вже в дзеркало дальнього вигляду я побачив що вони говорять з водієм.
от рагулі...

- weber
Andriy01, тепер водій Віто може придумати якусь відмазку... і висловити зустрічну скаргу на ото їхнє таке неподобство. Самі собі гірше і зробили, головне щоб ваділа Віто був шарючий :)
+1Andriy01 писав:от рагулі...![]()
- mysha
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
скаргу?weber писав:і висловити зустрічну скаргу на ото їхнє таке неподобство

угу. В мене здається в них акція - запаркуйся неправильно отримай штраф. Сьогодні біля бібліотеки Стефаника практично вся дорога була в припаркованих машинах, ходили з фотіком робили сесіюweber писав:от рагулі...
+1

- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
є вихід, зупинка висадка пасажирів. 5 хв,mysha писав:скаргу? водій Віто припаркувався на зупинці, чим порушив правила. От неподобсьво да? не дозволяють менти на зупинках паркуватись
мене вєе так хотіли оштрафувати. кажеш шо висадив пасажира, і збирався рушати
Путін [цензура].
- weber
ачьо потвоєму робити, казати їм да чуваки я не прав пишіть протокол от вам ше мої доки?mysha писав:скаргу?водій Віто припаркувався на зупинці, чим порушив правила. От неподобсьво да? не дозволяють менти на зупинках паркуватись
![]()
чи може полякати їх зустрічним позовом вийшовши і сфоткавши їх? причому знаєш шо вони також винні.
тіпа зуб за зуб, а хулі

- Igor4ik
- Ім'я:Ігорко
Даїшники вже заробили 272,5 млн. грн.
З початку набуття чинності нових штрафів за порушення правил дорожнього руху за станом на Вчора до бюджету поступило 272,5 млн. грн.
Більше всього штрафів за порушення правил дорожнього руху заплатили в Києві - майже 35 млн. грн. услід йдуть Донецька Дніпропетровська і Одеська області. По 21, 19, і 17 млн. грн. відповідно.
Найекономнішими виявилися Тернопільська Сумська і Кіровоградська області. Менше всього штрафів сплачено в Севастополі - 4 млн. грн. Такі дані опублікувала прес-служба Госказначейства України.
За інформацією заступника начальника ДАІ Сергія Льовченка, загальна сума виписаних штрафів складає 650 млн. грн.
З початку набуття чинності нових штрафів за порушення правил дорожнього руху за станом на Вчора до бюджету поступило 272,5 млн. грн.
Більше всього штрафів за порушення правил дорожнього руху заплатили в Києві - майже 35 млн. грн. услід йдуть Донецька Дніпропетровська і Одеська області. По 21, 19, і 17 млн. грн. відповідно.
Найекономнішими виявилися Тернопільська Сумська і Кіровоградська області. Менше всього штрафів сплачено в Севастополі - 4 млн. грн. Такі дані опублікувала прес-служба Госказначейства України.
За інформацією заступника начальника ДАІ Сергія Льовченка, загальна сума виписаних штрафів складає 650 млн. грн.
- Igor4ik
"Візир" не пройшов сертифікацію в Україні
Фахівці стверджують: прилад "Візир", що замінив стандартні радари, не має захисного сертифікату. Це означає, що даними, отриманим від приладу, офіційна держава не довіряє.
У державному комітеті спеціального зв'язку і захисту інформації повідомили, що апарат не має жодного сертифікату відповідності, а значить, довіряти йому не стоїть. Таким чином, про апарат "Візир" офіційно державі нічого не відомо, пише Auto.oboz.
За словами заступника начальника ДАІ Сергія Будника, прилад має сертифікати захисту з Росії, Білорусі і Казахстану: "Цей прилад не має бути сертифікований в Держспецзв’язку України, оскільки цей прилад не зберігає в собі інформацію - він тільки фіксує фото автомобіля, а інформація зберігається в автоматизованій системі".
Керівництво Держспецзв’язку заявило, що всі фотографії, зняті "Візирем" повинні пройти державну експертизу, інакше достовірність таких фотографій держава не гарантує. А юристи стверджують, що всі штрафи, накладені, виходячи з даних "Візиря", підлягають відміні.
Проте, ДАІ відступати не має наміру. За словами Сергія Будника, тепер даїшники зніматимуть порушення "Візирями" вже не на фото, а на відео. Підрозділи ДАІ вже отримали відповідні розпорядження, повідомляє заступник начальника ДАІ. Тепер порушники в "листах щастя" отримуватимуть не одну фотографію, а чотири.
Фахівці стверджують: прилад "Візир", що замінив стандартні радари, не має захисного сертифікату. Це означає, що даними, отриманим від приладу, офіційна держава не довіряє.
У державному комітеті спеціального зв'язку і захисту інформації повідомили, що апарат не має жодного сертифікату відповідності, а значить, довіряти йому не стоїть. Таким чином, про апарат "Візир" офіційно державі нічого не відомо, пише Auto.oboz.
За словами заступника начальника ДАІ Сергія Будника, прилад має сертифікати захисту з Росії, Білорусі і Казахстану: "Цей прилад не має бути сертифікований в Держспецзв’язку України, оскільки цей прилад не зберігає в собі інформацію - він тільки фіксує фото автомобіля, а інформація зберігається в автоматизованій системі".
Керівництво Держспецзв’язку заявило, що всі фотографії, зняті "Візирем" повинні пройти державну експертизу, інакше достовірність таких фотографій держава не гарантує. А юристи стверджують, що всі штрафи, накладені, виходячи з даних "Візиря", підлягають відміні.
Проте, ДАІ відступати не має наміру. За словами Сергія Будника, тепер даїшники зніматимуть порушення "Візирями" вже не на фото, а на відео. Підрозділи ДАІ вже отримали відповідні розпорядження, повідомляє заступник начальника ДАІ. Тепер порушники в "листах щастя" отримуватимуть не одну фотографію, а чотири.
- Igor4ik
здуріли вже....тепер відео )))
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
Путін [цензура].
- CAT
- Контактна інформація:
ггггг:) сподіваюсь хтось з тих інспекторів шо то фоткали і виписували постанову прийде на суд, і можна буде йому в очі глянути, порозмовляти з людиною яка проявила неабияку мудрість, смикалку та відвагу при виконанні службових обовязків!mysha писав:в мене в баби на селі кури-гуски і то більше мозгів мають
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
-
- Контактна інформація:
CAT, на присутність інспектора в суді не надійся:)
на перше засідання він не явиться, тому засідання перенесеться і друге засідання буде без нього. Стандартний варіант. Нашо йому час втрачати?
на перше засідання він не явиться, тому засідання перенесеться і друге засідання буде без нього. Стандартний варіант. Нашо йому час втрачати?
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
скоро теж буду мати судову тяганину по тій справі ... 

I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- mysha
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
ну да, то правильно, я просто сумніваюсь шо водій Віто бачив порушення. Вони ж його проїхали, аж потім розвернулись. він міг розмовляти з кимось і не зауважити звідки вони взялись. то хіба Andriy01 міг помогтиweber писав:чи може полякати їх зустрічним позовом вийшовши і сфоткавши їх? причому знаєш шо вони також винні.
тіпа зуб за зуб, а хулі

чув шо так відмазатись можна, але в правилах не міг знайти, може не там шукаюDark Wind писав:є вихід, зупинка висадка пасажирів. 5 хв,

теж парковка?ghost™ писав:скоро теж буду мати судову тяганину по тій справі ...
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
кажуть що на мості обігнав 

I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- CAT
- Контактна інформація:
http://roadcontrol.org.ua/node/122
дуже корисна стаття - хто судиться раджу почитати!
дуже корисна стаття - хто судиться раджу почитати!
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- CAT
- Контактна інформація:
будуть щемити за всякі там накладки і подібне...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей