АДМІНИ ДЕ ВИ?

давайте робити,а не говорити!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я ЗА!Andy27892 писав:можна завтра на покатушках всім форумчанам зібратись в кучку(бо членів клубу трошки мало для серйозної роботи),й скинутись по паро грн для нормального вигляду траси
АДМІНИ ДЕ ВИ?
Andy27892 писав:бо членів клубу трошки мало для серйозної роботи
я тоже за тыльки незнаю чи буду 70км їхати в одну сторонуRockmaN[brat Danko] писав:я ЗА!Andy27892 писав:можна завтра на покатушках всім форумчанам зібратись в кучку(бо членів клубу трошки мало для серйозної роботи),й скинутись по паро грн для нормального вигляду траси
АДМІНИ ДЕ ВИ?
Це до **** ваше то дійство...по-перше мало народу хто хоче прийти і дати гроші на це...по-друге день міста, не думаю, шо хтось у свято, в НЕДІЛЮ піде прибирати вам трасу!....Andy27892 писав:можна завтра на покатушках всім форумчанам зібратись в кучку(бо членів клубу трошки мало для серйозної роботи),й скинутись по паро грн для нормального вигляду траси
АДМІНИ ДЕ ВИ?![]()
[цензура],24 драг!!! На 30 травня!!!andriy320e30 писав:тоді на 24 чи шо
цілком тебе підтримую друзякаAndy27892 писав:можна завтра на покатушках всім форумчанам зібратись в кучку(бо членів клубу трошки мало для серйозної роботи ),й скинутись по паро грн для нормального вигляду трасиАДМІНИ ДЕ ВИ? давайте робити,а не говорити!
і то теж правильно, хоча якшо глядач дятел то його ніц не зупине але всерівно треба рухатись вперед і намагатись створювати кращі умови для себе в першу чергу...UncleSam писав:Спочатку нехай вам місто дасть дозвіл на проведення подібного дійстква, а вже потім будете збиратись, скидуватись грошима і т.д ...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей