Щось схоже шо хтось виїхав на бордюр.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
hrdrive писав:То спуск біля парку Костюшка?
Andriy01 писав:На Академіка Гнатюка (бічна Проспекту Свободи)
Так це там, кожен день там катаюсь. В принципі це не збоку, а зверху парку, зразу за виїздом з повороту, і спуск там не такий і сильнийhrdrive писав:То спуск біля парку Костюшка?
а я йду й думаю, хто там приклався.Andriy01 писав:На Академіка Гнатюка (бічна Проспекту Свободи) 2 травняЩось схоже шо хтось виїхав на бордюр.
7 квітня переповнена маршрутка №77, яка спускалася по вул. С. Крушельницької, врізалася в огорожу парку ім. Івана Франка. Про це кореспондентові розповів очевидець події.
За його словами, схоже на те, що водій не впорався з керуванням і врізався в огорожу. Попередньо, на повороті він вирішив обігнати автомобіль. Як зазначив сам водій, у машині відмовили гальма. Цікаво, як тоді вранці це маршрутне таксі пройшло техогляд і його випустили на рейс?
На щастя, серйозних травм у пасажирів не виявили. Всі вони попередньо відмовилися від госпіталізації. Щоправда, хлопець, який одразу ж сидів поруч з водієм, скаржився на запаморочення голови і під час удару він позбувся двох передніх зубів.
shaman писав:скаржився на запаморочення голови і під час удару він позбувся двох передніх зубів.
Блін, а вчора я думав який [цензура] ту огорожу протаранивshaman писав:7 квітня переповнена маршрутка №77, яка спускалася по вул. С. Крушельницької, врізалася в огорожу парку ім. Івана Франка
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей