Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Еще спящая "Ласточка" Andre
- RS
- Ім'я:Сєрий
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Доречі в одній прозі провіряв GT VR4 - їде до 100 за 5.7 сек. по стоку , але нова
. А машинці скільки років....? Та ше і з такою експлуатацією....газ до блєхи , щеплення хляп...рррррррр....
А Суба новенька 5.9 - документи кажуть. Різниця в потужності ого , але і в масі...Є така пропорція - збільшення маси в два рази потребує збільшення потужності в квадрат :gai:
.
Але то тільки версія - я більше схиляюся до поломки коробки , бо не думаю шо Ростоцькі так двіг закапіталили шо він тепер не їде :? .
І доречі згадайте позаминулий сезон - як GT всіх рвала!

А Суба новенька 5.9 - документи кажуть. Різниця в потужності ого , але і в масі...Є така пропорція - збільшення маси в два рази потребує збільшення потужності в квадрат :gai:

Але то тільки версія - я більше схиляюся до поломки коробки , бо не думаю шо Ростоцькі так двіг закапіталили шо він тепер не їде :? .
І доречі згадайте позаминулий сезон - як GT всіх рвала!
Востаннє редагувалось Пон, 03 квітня 2006, 12:35 користувачем RS, всього редагувалось 1 раз.
- Andre
- Ім'я:Andre
- Стать:чоловік
- Номер:ANDRE
- Контактна інформація:
Ти шо не бачив шо робилось на першій і другій передачах? я вилітав з відривм 2-3 корпуса, а потім втикав... і вона обїжала стоячу машину!.Fly писав:RS
Казали люди шо в суби стоїть бусконтролер який дозволяє керувати турбою, тобто вона може мати далеко не 225 коней:) Ну ти памятаєш як він на старті тупив а потім пердолив шо аж курилось?
Заявляю всім, хто готовий віддати сто доларів, приїду на трасу і дам проїхатись, якщо втикнете третю дам 100 баксів якшо ні то нє.
шоб не [цензура]-ли багато. Але повідомлення дійсне до вечора вівторка, потім я міняю вал на кпп
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Andre
- Ім'я:Andre
- Стать:чоловік
- Номер:ANDRE
- Контактна інформація:
бачу тут всі специ зібралися, про бусткотролери горорять і про то шо субару тупило на старті, та просто я на першій і на другій їхав а потім втикав, вот і все, мені краще було бидно я ж був поруч з ним а не на старті! А щодо того чи вона затюнена, то скажу - це проста ВРікс 225 к.с. І нічого вона не має, а в мене третя передача НАЙДОВША!
тому якщо на першій був відрив на 2 корпуса на другій в три то на третій я би приїхав на фініш і привіз би їй 5-6 корпусів! Так як привіз Руслану. А я то все докажу. не будем бздіти. А щодо імітації, все всі зрозуміють наступного разу!
тому якщо на першій був відрив на 2 корпуса на другій в три то на третій я би приїхав на фініш і привіз би їй 5-6 корпусів! Так як привіз Руслану. А я то все докажу. не будем бздіти. А щодо імітації, все всі зрозуміють наступного разу!
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей