Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Електронне запалювання
- Pier
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 0
Хочу поставити на свою електронне запалювання. При них знаю небагато. Отож потрібно ваша порада. Що для цього треба купити, якої фірми кращі? і де купляти?
P.S. шукав по форуму, нічого по тому не знайшов.
P.S. шукав по форуму, нічого по тому не знайшов.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Re: Електронне запалювання
Pier, димки рівнозначно протилежні, одна за, інші проти, у мене стоїть звичайне запалення, проблем не відчуваю і не переживаю, що комутатор втикне по дорозі або щось тому подібне, інші кажуть, що іскра більша і завдяки цьому більш рівномірно працює мотор, легше виставити запалення і немає пізьного запалення. Я вважаю, що то все фігня, міняти нормальне робоче контактне запалення на електронне, немає змісту, а от якщо у тебе вже трамблер підуставший і тд. тоді вже варто розкошелистиь на 50у.о і поставити, гірше не буде, головне возити з собою запасний комутатор, ціна якого в районі 60-90 грн. (здається)
Ford?
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Дякував (ла): 0
- Контактна інформація:
електроннка рулить адназначна! машина після встановлення починає краще заводитися, навіть розхід бензини трохи зменшується.
а комутатори горять тому шо неякісні!!! їх роблять так шоб купляли почашче))
а комутатори горять тому шо неякісні!!! їх роблять так шоб купляли почашче))
Путін [цензура].
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
не факт, що заведеться краще чим нормально виставлене контактне. У мене заводиться машина заібісь а якщо на бензині то взагалі з пів оберта, куда вже краще?Dark Wind писав:після встановлення починає краще заводитися
Ford?
- Turbo
- Ім'я:Роман
В мене стоїть безконтактна система запалюваня вже 5 років, ніразу комутатор не підводив. Машина дійсно краще заводиться. Токож така система менш чутлива до нагару на свічках. Зменшення розходу палива не помітив.
Заміна має смисл, коли стандартна система вже зношена.
І найголовніше: На жигулі потрібно брати оригінальний датчик-розподілювач(трамблер), а не від Ниви, вони відрізняються кутами запалювання, які дають регулятори.
Маркування датчиків-розподілювачів:
для жигулів 01-07: 38.3706
для Ниви(1.7л):3810.3706
Заміна має смисл, коли стандартна система вже зношена.
І найголовніше: На жигулі потрібно брати оригінальний датчик-розподілювач(трамблер), а не від Ниви, вони відрізняються кутами запалювання, які дають регулятори.
Маркування датчиків-розподілювачів:
для жигулів 01-07: 38.3706
для Ниви(1.7л):3810.3706
- Ronster
- Контактна інформація:
Pier, якщо твоя система працює нормально, то заміна не має аж такого велиго сенсу... почекай, поки накриється і став безконтактне!

а ти шо, ше вугіллям заправляєш?Fobos писав:У мене заводиться машина заібісь а якщо на бензині то взагалі з пів оберта

- S_V_B
- Номер:0990
Ronster, Ні він ще на газі їздить 

- StaleVar
- Ім'я:Любчик
- Контактна інформація:
В мене також стоїть бсз машина кращке заводиться (холодна) рівніше працює двигун.
p.s неможу виставити правильний кут запалення підкажіть як?
p.s неможу виставити правильний кут запалення підкажіть як?

MITSUBICHI-[цензура] телефон
063 321-76-15
063 321-76-15
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Можливо тому, що 5 років назад робили нормальні комутатори. Це так само я регулятор напруги ("шоколадка") дехто буває 3 штуки міняє і 4й нормальний.Turbo писав:В мене стоїть безконтактна система запалюваня вже 5 років, ніразу комутатор не підводив.
Я ще поки доїжджу свій трамблер, а йому вже небагато залишилось тоді буду ставити безконтактне.
Ford?
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
Річ в чому, заправився я на які-то підозрілі заправці(іншої поблизу небуло ніякої), проїхав десь до сотні кілометрів, поставив на стоянку. Наступний раз, завелася, але відчував, що щось не те, не так працює мотор як треба, потім один циліндр відмовив(свічка). Притому, що маслом її не закидало, тай, не можна сказати, що вона загоріла, дуже маленький той нагар, тай свічки не прості, з тих дорожчих. Купив новий комплект свічок - "мотор аж втішився".
В чому суть. Каже мені один майстер, краще поставити електронне запалювання, а то наш бензин поганий, погано горить, незгарує весь, і лишається на всьому. А на електронному більша іскра і буде краще працювати.
Мотор в мене зараз заводиться з пів оберта, навіть холодним(крім випадків, якщо строїть тиждень без роботи), ну хіба холодний холості погані має(але то і так є зі всіма вазами), це я маю на увазі без підсоса. А так ніяких притензій до мотора немаю.
От тут якраз делема, ставити електронне чи не ставити.
P.S. На попередніх свічкаї відїздив десь 5 тис.
В чому суть. Каже мені один майстер, краще поставити електронне запалювання, а то наш бензин поганий, погано горить, незгарує весь, і лишається на всьому. А на електронному більша іскра і буде краще працювати.
Мотор в мене зараз заводиться з пів оберта, навіть холодним(крім випадків, якщо строїть тиждень без роботи), ну хіба холодний холості погані має(але то і так є зі всіма вазами), це я маю на увазі без підсоса. А так ніяких притензій до мотора немаю.
От тут якраз делема, ставити електронне чи не ставити.
P.S. На попередніх свічкаї відїздив десь 5 тис.
- Dancer
- Ім'я:Назар
- Номер:5356
- Контактна інформація:
Електронне однозначно ставити.
Ставиться датчик Холла, міняється катушка для безконтактного. В неї набагато потужніша іскра, забудеш що таке залиті свічки. Проблема з комутаторами висосана з пальця. Потрібно мати на заміну в багажнику запасний, і всього-то дєл. За весь час що я їжджу за кермом - в мене комутатори ніколи не горіли.
Контактне через дребезжання контактів дає дуже неточне, можна сказати хаотичне +-5-10 гр запалювання. І тільки заради цього я би поміняв його на безконтактне. А ще - потужна іскра, надійніше запалювання суміші. Переваг - багато, недоліків - нуль. І чого би я вагався?
Ставиться датчик Холла, міняється катушка для безконтактного. В неї набагато потужніша іскра, забудеш що таке залиті свічки. Проблема з комутаторами висосана з пальця. Потрібно мати на заміну в багажнику запасний, і всього-то дєл. За весь час що я їжджу за кермом - в мене комутатори ніколи не горіли.
Контактне через дребезжання контактів дає дуже неточне, можна сказати хаотичне +-5-10 гр запалювання. І тільки заради цього я би поміняв його на безконтактне. А ще - потужна іскра, надійніше запалювання суміші. Переваг - багато, недоліків - нуль. І чого би я вагався?
0676734495
-
- Контактна інформація:
поставив на дві машини, як тільки побачив в продажі такий трамблер. З ідеєю електронного запалення давно ходив. До того сам пробував зклєпати такий трамбльор але невийшло. Експлуатація вже 7 років. проблем НІЯКИХ! також боявся за комутатор навіть купив зразу 4 шт до тепер непоміняли. Саме цікаве шо один мотор вже масла багато бере а свічки з вигляду ніби ідеальний мотор
Pier, однозначно став не пожалкуєш.....місяців шість тому поставив на свій копендос(свічки забадали в заміні).....зараз горя не знаю!!!
- _Ramp_
- Дякував (ла): 14 рази
Ba3iK, 
ото назви пышлиBa3iK писав:на свій копендос

„Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
- DIMICH
- Ім'я:Дмитро
- Контактна інформація:
також буду ставити собі, ато задовбало часто буває шо різницю відчуваю на протязі дня то тяга є то слабше. регулюю регулюю, нібі відрегулював недавно перла файно, зїздив в гори намотав десь 400 км. по трасі (швидкість 100 - 120) розхід вишов 11.5 л ніколи такого в мене небуло, завжди десь 7 - 8 в таких випадках. . .
але потрібна допомога,хто ставив або знає конкретніше.
1 . де купити ? і яке ? економити не збираюсь.(підозрюю шо відробить своє)
2 . скільки часу ставити чи складна процедура монтажу,(віддаю перевагу власним рукам)
наперід дякую
але потрібна допомога,хто ставив або знає конкретніше.
1 . де купити ? і яке ? економити не збираюсь.(підозрюю шо відробить своє)
2 . скільки часу ставити чи складна процедура монтажу,(віддаю перевагу власним рукам)
наперід дякую
-
- Контактна інформація:
купити там де дешевше :)
а ставити нескладно навіть дуже просто (не більше 2 годин)
а ставити нескладно навіть дуже просто (не більше 2 годин)
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
електронне запалення саме по собі нічо не дає бо там не програмується
карта градусів .там тупо замикає транзистор на масу замісь контактів
ну хіба шо надійніше не треба контактів чистити
карта градусів .там тупо замикає транзистор на масу замісь контактів
ну хіба шо надійніше не треба контактів чистити
TURBO -POWER
-
- Контактна інформація:
andriy320e30, ти шось путаєш, там переваг вистарчає!!!
- DIMICH
- Ім'я:Дмитро
- Контактна інформація:
дякую, A8.але всежтаки хотілось би знати хоча б прилизно.імпорт не імпорт.таке чи сяке там чи там..ато я взагалі дуб дубом, і нехочеться їхати і купляти то шо впарять.
а загалом до теми..
хтось бачив нову машину останні 10 років з механічним запаленням..? бо я не, і не виглядає що автопром рухається в іншу сторону від прогресу, тому для мене особисто питання чи ставити тільки в часі та грошах.
а загалом до теми..
хтось бачив нову машину останні 10 років з механічним запаленням..? бо я не, і не виглядає що автопром рухається в іншу сторону від прогресу, тому для мене особисто питання чи ставити тільки в часі та грошах.
- sergey
- Контактна інформація:
+1.Вид стабыльнышого ХХ, стабыльна робота на перехыдних режимах и т.д.A8 писав:ти шось путаєш, там переваг вистарчає!!!

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей