Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Як доробити карбюратор Вебер 2101???
-
- Ім'я:Dusi
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Порадьте як настроїти карбюратор Вебер 2101 на більш продуктивну роботу.Які краще жикльори ставити,що ще можна розточити,відполірувати,ну і далі в такому дусі.Мотор 1.2 практично стоковий,якщо не рахувати 1 кап ремонт.На машині багато не їзжу,отже приємлимим розходом бензи вважаю для неї після доводки карба 9.5-11л по місту.
Re: Як доробити карбюратор Вебер 2101???
В мене на москвичу стоїть 2103 Вебер. Розхід з ним по місту 9, а на трасі до 8літрів. І це враховуючи те, то я не їзджу повільно. Поліровка внутрішніх поверхонь це тільки морока, а радості тієї на декілька кілометрів з нашим топливом. Головне щоб небуло в карба підсосу повітря, небули зношені осі заслонок і притерті поверхні між прокладками. Жиклери став такі як потрібно і головне не міняй на більший діаметр, воно все прощитано з заводу). Якщо хочеш щоб двигун їхав нормально без суттєвих доробок постав електронне запалення, ще можна погратися і поставити два карба однакових)))
І ще одна штучка хороша. Сам не провіряв але теоретично воно повинно працювати на 5+ http://www.avtonov.ru/upgs.htm
І ще одна штучка хороша. Сам не провіряв але теоретично воно повинно працювати на 5+ http://www.avtonov.ru/upgs.htm
-
УПГС - сумнівна радість,в мене типу того стояло.
Всетаки більші жикльори дадуть прибавку мощності.
Всетаки більші жикльори дадуть прибавку мощності.
-
спочатку поставлю максимально доступні жикльори.Подивлюся що з того вийде :)
Прораховуй беручи до уваги великий і малий дефузори.
-
На вебері обидва дифузори одинакового розміру.І канали там одинакові.Отже жикльори можна ставити одинакові.Хоча із заводу ідуть на другу камеру менші,але це для економії,що не є суттєво для мене.
Сьогодні притерав середню частину,була чуть крива.Після нехитрих маніпуляцій на наждаку все стало рівне.Але всетаки треба ставити на герметик.
У вебері є якийсь незрозумілий клапан збоку поплавкової камери.Приводиться в дію після відкриття другої камери.Для чого він???
Сьогодні притерав середню частину,була чуть крива.Після нехитрих маніпуляцій на наждаку все стало рівне.Але всетаки треба ставити на герметик.
У вебері є якийсь незрозумілий клапан збоку поплавкової камери.Приводиться в дію після відкриття другої камери.Для чого він???
Чоловіче......
З твоїх слів зрозуміло шо ти мало про карби знаєш. Читай інфу.
Тепер розповідаю, на другій камері повинні бути більші дефузори і жиклери (є випадки коли повітряні однакові) так як 2га камера повинна відкриватися на більших обертах двигуна, а при високих обертах двигуна потрібно більше приготованої суміші з бензину і повітря. От для чого потрібні більші жиклери. Запам'ятай, в карбі нічого на герметик не потрібно садити, а якшо якась деталь карба перетягнута (погнута) її потрібно притерти на шліфувальному крузі, а потім на мілкому наждачному папері попередньо поклавши його на рівну поверхню. Збоку поплавкової камери це прискорювальний насос і приводиться він в дію і при відкритті решої камери і другої.
Шукай книги по карбах, а то з незнання наробиш справ))
З твоїх слів зрозуміло шо ти мало про карби знаєш. Читай інфу.
Тепер розповідаю, на другій камері повинні бути більші дефузори і жиклери (є випадки коли повітряні однакові) так як 2га камера повинна відкриватися на більших обертах двигуна, а при високих обертах двигуна потрібно більше приготованої суміші з бензину і повітря. От для чого потрібні більші жиклери. Запам'ятай, в карбі нічого на герметик не потрібно садити, а якшо якась деталь карба перетягнута (погнута) її потрібно притерти на шліфувальному крузі, а потім на мілкому наждачному папері попередньо поклавши його на рівну поверхню. Збоку поплавкової камери це прискорювальний насос і приводиться він в дію і при відкритті решої камери і другої.
Шукай книги по карбах, а то з незнання наробиш справ))
- Tunik
- Ім'я:Вова
- Стать:чоловік
- Номер:58
- Контактна інформація:
це може бути не прискорювальний насос,а клапан перехыдноъ системи(для повытря вроды) його нема на деяких веберахDusi писав:У вебері є якийсь незрозумілий клапан збоку поплавкової камери.Приводиться в дію після відкриття другої камери.Для чого він???
jdm" as [цензура]!!!
-
А мені здається що це ти не знаєш вебер повністю.Дросельна заслонка другої камери не від оборотів відкривається,а від того як ти жмеш лапку газу.Вебер тим і хороший що ти не чекаєш певних оборотів щоб відкрилася 2 камера,як то є на озоні.Нажав газ до полу,ливануло бензи з обох камер і погнав.Щоб машина їздила шустро не лиш газ в пол,а і на половину(тоді лиш 1 камера відкрита)треба великі жикльори.Тому самою ліпшой схемою є воздух 190 на першу і другу,бензин 162 такоє на обідві.
На рахунок герметику то це ти дурниці говориш.Спору нема,спочатку притирається.Потім коли складається та тонким слоєм герметику промащуються краї середньої частини карба і потім ставиться прокладка.Інакше як не притирай то ітак буде дихати.
На рахунок герметику то це ти дурниці говориш.Спору нема,спочатку притирається.Потім коли складається та тонким слоєм герметику промащуються краї середньої частини карба і потім ставиться прокладка.Інакше як не притирай то ітак буде дихати.
-
tuningist,недавно десь вичитав,що той клапан скидує надлишковий тиск що створюється у поплавковій камері.Може воно таке бути?
- sergey
- Контактна інформація:
Dusi писав:воздух 190 на першу і другу,бензин 162 такоє на обідві.

механычно выдкриваэться.Dusi писав:.Дросельна заслонка другої камери

Dusi писав:а від того як ти жмеш лапку газу
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
Я і не писав шо 2га камера відкривається від оборотів, а мав на увазі що друга камера призначена для того щоб на більших оборотах бодати більше суміші відповідно і жеклери на ній повинні бути більші. Якшо ти і ставиш такі жеклери як написав, то і малийдифузор міняти треба....
- Tunik
- Ім'я:Вова
- Номер:58
- Контактна інформація:
так вроды воноDusi писав:tuningist,недавно десь вичитав,що той клапан скидує надлишковий тиск що створюється у поплавковій камері.Може воно таке бути?
jdm" as [цензура]!!!
-
sergey,А я і не писав шо на озоні від лапки газу.І взагалі шо в тому хорошого що пневматично?
воздух 190 на першу і другу,бензин 162.Не бачу нічого поганого тут.Бензину жерти буде,не спорю.Але хоч поїде швидше.Доречі,в статті про доводку карбів на VAZ.EE саме ці жикльори і радять.
воздух 190 на першу і другу,бензин 162.Не бачу нічого поганого тут.Бензину жерти буде,не спорю.Але хоч поїде швидше.Доречі,в статті про доводку карбів на VAZ.EE саме ці жикльори і радять.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 6 гостей