Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Дотяжка на вікна
- JBL
- Ім'я:Володя
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Готові блоки я і сам можу дістати (є доволі хороші канали)! Хочу попробувати спаяти самостійно але немає схеми. Сам раніше працював на Мафоні (хто знає і в нас такі були до Шеріфа але ціна кусалася), хочу до своєї пантери спаяти сам, кажуть шо то не є дуже складно! В принципі руки ростуть з того місця шо треба от інтересуюся схемкою! А може хто знає до пантери дотяжка на скільки лаве тяне? Мені на 2 вікна!
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
Re: Дотяжка на вікна
JBL, і плату сам будеш травити? 

I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Контактна інформація:
JBL, думаю не варто травити в малій кількості. Вот 1к шт. можна траванути і схемку можем придумати власними думками. 

- JBL
ghost™, та буду 

- JBL
1к це тіпа скільки?C#@O$ писав:JBL, думаю не варто травити в малій кількості. Вот 1к шт. можна траванути і схемку можем придумати власними думками.

- boren6ka
- Ім'я:Боря
хз то всьо.... поставив алігатор 4 контактний.... то там тільки дотяжка була коштував 175 грн.
Вернув назад в магазин взяв 2 двоконтактних Sheriff PWM200 -
Интеллектуальный модуль управления электростеклоподъемниками (4 канала) с автоматическим определением полярности сигналов управления.
Основные возможности модуля
Независимое управление всеми стеклами с помощью кнопок в обоих направлениях.
Функция «Одно короткое нажатие» полного открывания/закрывания стекол с помощью кнопок управления.
Управление отключением датчиков охранной системы на время движения стекол (люка) (исключение ложных срабатываний охранной системы).
Управление открыванием/закрыванием стекол по дополнительному каналу охранной системы (полное открывание/закрывание стекол (люка), открывание/закрывание стекол (люка) наполовину).
Блокирование работы модуля от кнопок управления стеклоподъемником.
Ограниченное время работы моторов стеклоподъемника (до 12 сек) в случаях неисправности стеклоподъемного механизма.
Включение/выключение памяти последнего положения стекол при открывании/закрывании стекол.
Автоматическое выключение памяти последнего положения стекол в состоянии «закрыто» по истечении 20 мин.
Дуже класно тепер вийшов поставив на сигналку - закрились вікна. Прийшов відкрив сигналкою машину вікна відкрились. натиснув кнопочку опускання склопідйомника коротко він опустився.
Для провітрювання салону люк відкриваю, а вікна нерадив би бо можуть залізти в салон. Але якшо вже дуже тре то можна 25 коп в вікно поставити вертикально моторчик заклинює і дальше незакриває.
Вернув назад в магазин взяв 2 двоконтактних Sheriff PWM200 -
Интеллектуальный модуль управления электростеклоподъемниками (4 канала) с автоматическим определением полярности сигналов управления.
Основные возможности модуля
Независимое управление всеми стеклами с помощью кнопок в обоих направлениях.
Функция «Одно короткое нажатие» полного открывания/закрывания стекол с помощью кнопок управления.
Управление отключением датчиков охранной системы на время движения стекол (люка) (исключение ложных срабатываний охранной системы).
Управление открыванием/закрыванием стекол по дополнительному каналу охранной системы (полное открывание/закрывание стекол (люка), открывание/закрывание стекол (люка) наполовину).
Блокирование работы модуля от кнопок управления стеклоподъемником.
Ограниченное время работы моторов стеклоподъемника (до 12 сек) в случаях неисправности стеклоподъемного механизма.
Включение/выключение памяти последнего положения стекол при открывании/закрывании стекол.
Автоматическое выключение памяти последнего положения стекол в состоянии «закрыто» по истечении 20 мин.
Дуже класно тепер вийшов поставив на сигналку - закрились вікна. Прийшов відкрив сигналкою машину вікна відкрились. натиснув кнопочку опускання склопідйомника коротко він опустився.
Для провітрювання салону люк відкриваю, а вікна нерадив би бо можуть залізти в салон. Але якшо вже дуже тре то можна 25 коп в вікно поставити вертикально моторчик заклинює і дальше незакриває.
- ko3a4ok
- Ім'я:Максим
- Контактна інформація:
в мене стоїть дотяжка алігатор працює нормально, шо на старій сигналці шо на новій 

BMW - це мій стиль життя......... http://bmwcars.pp.ua/
-
- Контактна інформація:
boren6ka де брав і по чому? 104 небуло ?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість