якщо нічого не робити, то і процвітати нічого не буде!Andre писав:у Львові серйозний тюнінг буде процвітати не раніше ніж за 5-10 років

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
якщо нічого не робити, то і процвітати нічого не буде!Andre писав:у Львові серйозний тюнінг буде процвітати не раніше ніж за 5-10 років
Андрій Саша Олег - так розшивровується (принайми мені колись Andre так говорив)Ronster писав:Andre писав:Моя фірма заснована в 2000 році
Розшифруй абревіатуру АСО, плз
Чукча пісатєль?Сабан писав:Андрій Саша Олег - так розшивровується (принайми мені колись Andre так говорив)
Це ти до чого питаєш?pikach00 писав:Чукча пісатєль?Сабан писав:Андрій Саша Олег - так розшивровується (принайми мені колись Andre так говорив)
це він до того, шо 2 постами над твоїм Андре написавСабан писав:Це ти до чого питаєш?pikach00 писав:Чукча пісатєль?Сабан писав:Андрій Саша Олег - так розшивровується (принайми мені колись Andre так говорив)
Andre писав:Спочатку це були перші літери засновників.
Андрій, Саша, Олег.
Сабан писав:Андрій Саша Олег - так розшивровується (принайми мені колись Andre так говорив)
Andre писав:Моя фірма заснована в 2000 році, ми починали з продажу автомобілів, потім відкрили сервіс, малярку, згодом мойку, а потім десь в 2003 році почали робити тюнінг..
Andre писав:Потім кожен почав займатись своїм. Я почав займатись тюнінгом, Олег відкрив малярку та рихтовку і сервіс, Саша відкрив мойку і майданчик по продажі б.у. автомобіль. Але я вирішив марку не міняти, так як нас знали уже в багатьох регіонах України.
вище на 2 повідомленняСабан писав:Мене напевно засліпило але не бачу скинь посилання плиз.
Додано: Вів, 28 квітня 2009, 00:25
Andre писав:Спочатку це були перші літери засновників.
Андрій, Саша, Олег.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей