Мені аж жалко її стало

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
2 постами зверху та аваріяmarkijan писав:сьогодні на кільці Чорновола Липинського хтось догнав Гольфа 2 і то так серйозно шо той аж вилетів на кольцо...
в неї шарову вирвало.имхо.. я проїжжав повз маршруткою і бачив шо діти лазили коло машиши а водій(вона) сиділа за кермом і очікувала чогось, напевно страховиків...vazik писав:Сьогодні на кільці вулиць Кульпарківська - Виговського - В. Великого, в ОПЕЛЯ (мінівен), колесо відлетіло, жінка вїхала в люк, який на лівій полосі кола!
в тому люці вже не одна машина колесо загубила..........RomkoZem писав:а люк вже завтра буде зремонтований
Добра половина аварій в нас через нього любимого, якщо й не більше! Наші люди ще просто не навчилися і не звикли судитися з дорожникамиvazik писав: А у всьому винен наш автодор!
Speedo писав:Добра половина аварій в нас через нього любимого, якщо й не більше! Наші люди ще просто не навчилися і не звикли судитися з дорожникамиvazik писав: А у всьому винен наш автодор!
vazik писав:Сьогодні на кільці вулиць Кульпарківська - Виговського - В. Великого, в ОПЕЛЯ (мінівен), колесо відлетіло, жінка вїхала в люк, який на лівій полосі кола!Мені аж жалко її стало ! А у всьому винен наш автодор!
Kenny писав:в неї шарову вирвало.имхо.. я проїжжав повз маршруткою і бачив шо діти лазили коло машиши а водій(вона) сиділа за кермом і очікувала чогось, напевно страховиків...
Її тижня три тому назад "ремонтували"Andriy01 писав:Ага, неприємно:( Там така яма глибока, вже давно. І ніхто не ремонтує.
Жалко машинку! Сьогодні проїжджав там в 12.00 Опель стояв тамже. Чомусь мені здається, шо будуть розборки з автодором через таку яму, інакше вже б забрали її евакуатором.vazik писав:Сьогодні на кільці вулиць Кульпарківська - Виговського - В. Великого, в ОПЕЛЯ (мінівен), колесо відлетіло, жінка вїхала в люк, який на лівій полосі кола!
Мені аж жалко її стало ! А у всьому винен наш автодор!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей