Ну щодо перця то ти на нього не подібний і мені абсолютно насрати яким ти вважаєш мене, поскыльки ны я тебе ны ти мене особисто близько не знаєш. Щодо крутизни, то скажу я не мажор і ніколи таким не був, як Сабан і інші, всі знають, що все що я маю це моя машина яку зробив своїми руками. І вважаю що саме це моя тема!z@k писав:Andre
Девчому ти правий а саме в тому що багато хто хоче щоб тебе натягнули але я веду не до того а до того що Львів починає розвиватись в тому напрямку і появляються дійсно хороші машини і маю надію що у Львові буде на що подивитись і крім твоєї ЖТ-хи !
І є дійсно швидкі машини ну блін небудеш ти все життя перший !
Хоч зараз твоя машина може і найшвидша !
Знаєш є така поговірка на кожного крутого є ще два крутих (Не сприйми дослівно не вважаю тебе крутим а себе тим більше !
Подивись уважно на мою аватару !!! Що подібний на перця ???Andre писав:Перець?
Ну це тобі тільки + !!! (не в репутацію на форумі)Andre писав:Я ж теж не стою на місці
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Еще спящая "Ласточка" Andre
- Andre
- Ім'я:Andre
- Стать:чоловік
- Номер:ANDRE
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Andre
- Контактна інформація:
Класно вчора с ми пивка попили дядьку, просто прикол, Насміялись досхочу. Було весело, особливо коли акумулятор в мене сів, але трохи постояв і завелася, класна в тебе сестричка. Давай не пропадай.KAVArnuy писав:Вуйко Андрій я не морожусь , а працюю з 8.00 до 17.00 і дальше.. (навідміну від декого)
хочеш пива?! то що тобі заважає набрати номер який знають всі ... і який знаходиться у мене в профайлі :mrgreen: .
І обовязково їдем завтра в субрту рано у Львів! РАЗОМ!
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Andre
- Контактна інформація:
Я тоже нічого проти тебе і твоєї машини не маю, вотна тж крута, правда тільки в такій версії:z@k писав:А я і нічого проти ОСОБИСТО тебе і твоєї машини немаю ! І я не сказав що ти крутий ! Так що без образ !

А ти на мене не гони собі, ти ж знаєш про мене тільки з форума і тільки від тих хто про мене говорить шо я рєдіска.
Ти ж не знаєш що про них інші говорять :lol:
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Andre
- Контактна інформація:
Ти просто ще молоденький член клубу.. не в курсі.. Ти ще пішки ходив коли було ось це:Yelik писав:Щоб бути першим треба спочатку це доказати, проїхатись з кимось, згоден? А просто сказати: "Я перший, я лутший", ні з ким не їздивши, то якось дурно виглядаєAndre писав:А шо ж тоді враховувати?
- назви хоч одну машину яка мене обїхала?
навіть ще до тюнінга?

І тоді було НАБАГАТО більше людей!
Такшо не звизди. не було ні тебе ні Кузі ...
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
Ну Я так зрозумів, що це камінь і в мій город, тому хотів Тобі сказати, що коли Ти вчився переключати передачи, Я спостерігав на трасі, як всі грають біленький форд, не це дурниці. Вот Тобі фотки перших гонок у нашому місті:Andre писав:Такшо не звизди. не було ні тебе ні Кузі ..

Дивись - це бувша машина Ростіка, на задньому плані по праву сторону стоїть Андрій (Єлік) з Христиною, а по ліві Я в червоній (москальскій) кофті
Значить Єлік вже вмів їздити на машині і бачив, як Тебе грав Львів.
- Andre
- Контактна інформація:
Поперше ніхто тобі не говорив шо кузя це ти. Але якщо ти сам так вирішив то це твої проблеми.21043 SW писав:Ну Я так зрозумів, що це камінь і в мій город, тому хотів Тобі сказати, що коли Ти вчився переключати передачи, Я спостерігав на трасі, як всі грають біленький форд, не це дурниці. Вот Тобі фотки перших гонок у нашому місті:Andre писав:Такшо не звизди. не було ні тебе ні Кузі ..
Дивись - це бувша машина Ростіка, на задньому плані по праву сторону стоїть Андрій (Єлік) з Христиною, а по ліві Я в червоній (москальскій) кофті
Щодо білого форда якого всі грали - круто, але в мене ніколи не було
білої машини тим більше Форда ...
Ти трошки спутав в мене був Форд мондео 2002 року срібний з 1,8 мотором і я на ньому програвши в 2.0 кадета, сказав, що на гонки ніколи більше не повернусть, щоб програвати, так і сталося, так і є...
ТОму щодо форда ти загнався. А щодо того чи був ти з Єліком чи ні то скажу так, коли я їздив Вас я не бачив. А якщо Вас там не було то не треба бздіти, спитайте в тих хто там був.
Від того часу як я маю ГТ-ху а це травень 2003 року мене ще не порвав НІХТО! І це залишається фактом.
Тому не треба слюні пускати і лякати мене мильними бульбашками і говорити слова на кшталт "Тебе грав Львів" - мене ніхто не грав ніколи.
Ці слова мусиш забрати, або вибачитись, що перепутав мене з якимось білим Фордом. Щоб не породжувати офтоп і нову сварку. Тут ти не правий в корень.

ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Про вік: зверни увагу у профайл свій і мій :)Andre писав:Ти просто ще молоденький член клубу.. не в курсі.. Ти ще пішки ходив коли було ось це:
Якраз це все я бачив, також бачив як тебе моцик взув

Ти мене і не міг бачити, бо мене не знав.Andre писав:А щодо того чи був ти з Єліком чи ні то скажу так, коли я їздив Вас я не бачив.
А як ти можеш говорити те чого незнаєш? Я почав їздити за гонки з другої зустрічі клубу(на Холмі Слави)! От кому не треба зВиЗдІти так це тобі.Andre писав:І тоді було НАБАГАТО більше людей!
На рахунок першого: доки не докажеш на теперішній момент(після ремонту і т.і.), не сприйматиму твої слова про першість, це все пусті слова. Особливо мене цікавитимуть результати заїздів на Чайці раз ти вже в Київ перебрався.
- Andre
- Контактна інформація:
Приємно що тебе цікавитимуть мої результати. А доказувати я нікому нічого не збираюсь. Докажіть мені протилежне? Якщо не можете, то й сприймайте те що я кажу, за дійсне, або добавляйте до цього префікс - покищо- може вам так лекше буде.Yelik писав:Про вік: зверни увагу у профайл свій і мій :)Andre писав:Ти просто ще молоденький член клубу.. не в курсі.. Ти ще пішки ходив коли було ось це:
Якраз це все я бачив, також бачив як тебе моцик взув
Ти мене і не міг бачити, бо мене не знав.Andre писав:А щодо того чи був ти з Єліком чи ні то скажу так, коли я їздив Вас я не бачив.
А як ти можеш говорити те чого незнаєш? Я почав їздити за гонки з другої зустрічі клубу(на Холмі Слави)! От кому не треба зВиЗдІти так це тобі.Andre писав:І тоді було НАБАГАТО більше людей!
На рахунок першого: доки не докажеш на теперішній момент(після ремонту і т.і.), не сприйматиму твої слова про першість, це все пусті слова. Особливо мене цікавитимуть результати заїздів на Чайці раз ти вже в Київ перебрався.
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Yura Ros
- Ім'я:Юра
- Номер:4607
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Ти трошки помиляєшся про перші гонки! Запитайся в Володі на Мустангу,він тобі розкаже як все починалося!Якщо захочеш можу тобі на мило фотки з перших гонок скинути21043 SW писав:Ну Я так зрозумів, що це камінь і в мій город, тому хотів Тобі сказати, що коли Ти вчився переключати передачи, Я спостерігав на трасі, як всі грають біленький форд, не це дурниці. Вот Тобі фотки перших гонок у нашому місті:Andre писав:Такшо не звизди. не було ні тебе ні Кузі ..
- Andre
- Контактна інформація:
Я спочатку провтикав з другою, і ми не доїжджали до фінішу, а потім два рази порвав з відривом в 1,5-2 корпуси.Hapk0Tuk писав:Andre
А ти той жовтий евік взув?наскільки мені його власник розказував він тоже заряжений ...
А то був заряжений нулячий евік з керамічним щепленням на сліковій резині і на 105 бензині.
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
Andre писав:ТОму щодо форда ти загнався.

Цікаво, показую фото, що Я там був, а Ти кажешь, що не був. Чи Я щось не розумію, чи треба пересісти на мітсубісіAndre писав:А якщо Вас там не було то не треба бздіти, спитайте в тих хто там був.
Мені слюні? Андре, Ти просто про себе багато думаєшь. Нашо мені пускати слюні, якщо в мене є вища освіта і Я знайомий з правилами гігієни, Я ж не пріматAndre писав:Тому не треба слюні пускати і лякати мене мильними бульбашками

Напевно мені просто не треба звертати увагу на твої повідомнення

Дане фото не є першим, це фото за 2003 рік, і в мене є абсолютно всі фото. За пропозицію дякуюYura Ros писав:Ти трошки помиляєшся про перші гонки!

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей