Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
«Шостий» Golf
- Igor4ik
- Ім'я:Ігорко
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0

«Шостий» Golf названий кращим автомобілем в світі
У Нью-Йорку на мотор-шоу нарешті коронували царя індустріальної гори. Жюрі конкурсу WCOTY (World Car of the Year), до складу якого увійшли 59 автожурналістів з різних країн, віддало головний приз хетчбеку Volkswagen Golf. Судді аналогічного європейського конкурсу свого часу визнали Golf недостатньо прогресивним.
У 2009 році претендентами на перше місце були також Ford Fiesta і Toyota IQ - друге і третє місця у результаті відповідно. У номінації «Кращий спорткар» лаври дісталися Ніссану GT-R, конкуренцію якому складали Chevrolet Corvette Zr1 і Porsche 911 Carrera. Цікаво, що торік за це звання боролися тільки «німці».
Фієсті не повезло вдруге. На європейському конкурсі COTY їй не вистачило декількох очок для перемоги. На світовій першості історія повторилася.
Ні оновлений Porsche 911, ні найшвидший за всю історію Корветів - Zr1 - не зуміли нічого протиставити спорткару Nissan GT-R.
У змаганні за титул кращої «зеленої» машини брали участь тільки «японці»: Honda FCX Clarity, Mitsubishi i-miev і Toyota IQ. Найекологічнішою безпечною виявилася Honda FCX Clarity на паливних елементах. Нагороду в номінації «Дизайн року» отримав малюк Fiat 500. Стильний малюк залишив позаду важкоатлетів - Citroen C5 і Jaguar XF.
Компактний автомобіль Toyota IQ цього року був заявлений в двох номінаціях - «Автомобіль року» і «Кращий екологічний автомобіль». Але стати переможцем йому не вдалося ні в одній з них.
Ретрокар Fiat 500 сподобався жюрі більше, ніж революційні Citroen C5 і Jaguar XF.
У нинішньому році маленький Golf перешкодив «японцям» стати триразовими володарями головної автомобільної нагороди. Таким чином, в скарбничці «японців» - два «глобуси», а у «німців» - три.
У Нью-Йорку на мотор-шоу нарешті коронували царя індустріальної гори. Жюрі конкурсу WCOTY (World Car of the Year), до складу якого увійшли 59 автожурналістів з різних країн, віддало головний приз хетчбеку Volkswagen Golf. Судді аналогічного європейського конкурсу свого часу визнали Golf недостатньо прогресивним.
У 2009 році претендентами на перше місце були також Ford Fiesta і Toyota IQ - друге і третє місця у результаті відповідно. У номінації «Кращий спорткар» лаври дісталися Ніссану GT-R, конкуренцію якому складали Chevrolet Corvette Zr1 і Porsche 911 Carrera. Цікаво, що торік за це звання боролися тільки «німці».
Фієсті не повезло вдруге. На європейському конкурсі COTY їй не вистачило декількох очок для перемоги. На світовій першості історія повторилася.
Ні оновлений Porsche 911, ні найшвидший за всю історію Корветів - Zr1 - не зуміли нічого протиставити спорткару Nissan GT-R.
У змаганні за титул кращої «зеленої» машини брали участь тільки «японці»: Honda FCX Clarity, Mitsubishi i-miev і Toyota IQ. Найекологічнішою безпечною виявилася Honda FCX Clarity на паливних елементах. Нагороду в номінації «Дизайн року» отримав малюк Fiat 500. Стильний малюк залишив позаду важкоатлетів - Citroen C5 і Jaguar XF.
Компактний автомобіль Toyota IQ цього року був заявлений в двох номінаціях - «Автомобіль року» і «Кращий екологічний автомобіль». Але стати переможцем йому не вдалося ні в одній з них.
Ретрокар Fiat 500 сподобався жюрі більше, ніж революційні Citroen C5 і Jaguar XF.
У нинішньому році маленький Golf перешкодив «японцям» стати триразовими володарями головної автомобільної нагороди. Таким чином, в скарбничці «японців» - два «глобуси», а у «німців» - три.
- weber
Re: «Шостий» Golf
Таа справді найкращий в світі. Серед всіх гольфівIgor4ik писав:«Шостий» Golf названий кращим автомобілем в світі

- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
Він міг би заслужено носити такий титул, якби не такі позахмарні ціни, по яких він продається.
Чи, можливо, то тільки в нас такі ціни лупасять... тож "вася гальфєц".
Чи, можливо, то тільки в нас такі ціни лупасять... тож "вася гальфєц".
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- jon
- Ім'я:Іван
- Номер:8411
- Контактна інформація:
+1weber писав:Таа справді найкращий в світі. Серед всіх гольфівIgor4ik писав:«Шостий» Golf названий кращим автомобілем в світі
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
- axel
поналазило тут японоведроводів
Гольф це легендарна машина, тому що в його честь створили назву для цілого класу авто - "Гольф клас"
"Цівік класу" нема, і "королла класу" нема тому гризіть лікті
Гольф в своєму класі полюбому рулить, там німецька якість збірки, і німецька надійність

Гольф це легендарна машина, тому що в його честь створили назву для цілого класу авто - "Гольф клас"

"Цівік класу" нема, і "королла класу" нема тому гризіть лікті

Гольф в своєму класі полюбому рулить, там німецька якість збірки, і німецька надійність

bmw-club.lviv.ua
ага, тільки збирають ту "німецьку якість" курди, турки і прочі емігранти, яким насрати на німецькі цінності. Не живи 90-стиминімецька якість збірки, і німецька надійність

- axel
A1, Так як маю Гольфа з 99-го зібраного в німеччині, то й так і думаю 

bmw-club.lviv.ua
-
- Ім'я:Павло
A1 писав:ага, тільки збирають ту "німецьку якість" курди, турки і прочі емігранти, яким насрати на німецькі цінності. Не живи 90-стими
axel писав:поналазило тут японоведроводів Гольф це легендарна машина, тому що в його честь створили назву для цілого класу авто - "Гольф клас" "Цівік класу" нема, і "королла класу" нема тому гризіть лікті Гольф в своєму класі полюбому рулить, там німецька якість збірки, і німецька надійність

Думаю всякі турки... більше виступають по японських авто! Згадайте Нісан Прімера в П12 кузові складена турком англійського походження

Народ, без образ, не кажу що німецькі авто тепер наднадійні але зараз трохи маю справу в цій галузі і можу поспорити про якісь і надійність теперішніх японців!
- taras_Rudno
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
Машинка суперова! Надіюсь вона і надалі буде такою хорошою, надійною і популярною як і всі попередні гольфи! І підтвердить свій статус - Найкращий автомобіль в світі!
Попередній гольф називали некоронований король гольф класу! тільки через свою вартість....
За якість потрібно платити!
Попередній гольф називали некоронований король гольф класу! тільки через свою вартість....
За якість потрібно платити!

Shkirynets_TEAM
я коли писв, мав на увазі заводи в Німеччині і Японії. так би мовити чистокровні автоpavlo09 писав:Думаю всякі турки... більше виступають по японських авто! Згадайте Нісан Прімера в П12 кузові складена турком англійського походження

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
і так, пройшло два роки, так сказать Гольф пройшов перевірку часом, особливо шо стосується його дизайну і вигляду, до якого всі звикли, хто шо скаже?
п.с. то я так - шоб підняти тему про дуже кльову машинку

п.с. то я так - шоб підняти тему про дуже кльову машинку

Sad, but true.
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
BOXER, Дас Авто є Дас Авто і завжди ним буде. Візуально мені подобається, практично - я взагалі ВАГ поважаю дуже і дуже. Тому для мене +1 і без варіантів.
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
та шо казати) для мене наразі це ідеальна машинка.....
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- M@sTeR
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Повністю згідний, це супервоа машина в своєму класі, мав можливість катнутися за рульом на 4, то задоволення непередати......дуже хороша машина в своєму класі, але чеснокажучи 5,6 якісь не такі по дизайну як 4, рахую що 4 самий вдалий по дизайну, ну 5 ще куди не йшов, ну а шостий це вже трохи переростає в якийсь мінівен чи що......але це суто моя думка.....axel писав:поналазило тут японоведроводів![]()
Гольф це легендарна машина, тому що в його честь створили назву для цілого класу авто - "Гольф клас"![]()
"Цівік класу" нема, і "королла класу" нема тому гризіть лікті![]()

Всё лучшее случаеться неожиданно...
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
M@sTeR писав:ну а шостий це вже трохи переростає в якийсь мінівен чи що

Sad, but true.
- majestic
- Ім'я:Тарас
- Номер:КМ
- Контактна інформація:
не Ребята)) всі гольфи подобаються...але самий визнаний це Гольф 1)) це сам жир 

Old volkswagens don't die. They just get lower!
Yes, it's a VW car. No, you can't drive it!
Yes, it's a VW car. No, you can't drive it!
- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
pavlo09 писав:чи авенсіс зі своїм знаменитим "супернадійним" двигуном.
ого)..то тобі шлак попався напевно

а так то авенсіси в Англії збираються

Блекджек і все таке!)
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Та ви гонітє... За ту ціну яку вони хочуть за гольф нехай ідуть лісом 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей