Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я це теж знаю!wklef писав:Наскільки я знаю гулі не ремонтуються
- їздити по бордюрах і ямах.nazarok1990 писав:І як їх робити?
C#@O$ писав:- їздити по бордюрах і ямах.
залежить від гулі) є кордові латки які лікують такі речіnazarok1990 писав:І як їх робити?
А така латка продовжить життя шини?S_V_B писав:залежить від гулі) є кордові латки які лікують такі речі
Все мы ездим по тем же дорогам!nazarok1990 немного акуратной езды и будет всё нормально ,а какая бы у тя Мешлина не мешлина стояла бы !Покрышка есть покрышка !Поставь их назад будет меньше риска!nazarok1990 писав:авто через наші дороги
особливо з ямиською недалеко від Магнуса як їхати в сторону 700-річчя... яма якраз по траєкторії правого колеса. Пробував вильнути, але якраз зустрічна їхала. влетів на щастя тільки переднім колесом, відразу спустило. на обливний понеділок в 11 ночі колеса крутивBlack писав:немного акуратной езды и будет всё нормально
це точноBlack писав:Поставь их назад будет меньше риска
Назад обовязково їх кину!Black писав:Поставь их назад будет меньше риска!
Про манашку презерватив и свечку знаешь поговорку ?nazarok1990 писав:Але якщо в мене камера на цьому колесі то латку потрібно ставити всеодно?
Неа!Black писав:Про манашку презерватив и свечку знаешь поговорку ?
Бережоного бог бережёт сказала монашка одевая презерватив на свечку ! (с) Діма Чорний))))Black писав:Про манашку презерватив и свечку знаешь поговорку ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей