шось трошки забагато...Demyan писав:сигналізація, магнітофон, обробка, підкрилки, коврики, реєстрація в ДАІ, страховка...я точно вже не пригадую що по чом но потягнуло це все майже 15 000 грн
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Що взяти в районі 5 - 8 тис.?
- Ronster
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
-
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
Re: Що взяти в районі 5 - 8 тис.?
ну як забагато зараз же в пенсійний фонд скікльи валить? тому там реєестрація тільки десь порядка 6 000 виходить чи навіть більше. сигналізація в районі 1500 грн, магнітофон нормальний десь порядка 1000 грн,...тобто воно так здається а сума набігає така.
-
- Контактна інформація:
Взагалі додам свій офтоп.
Кожен висловлює свою думку і як результат у всіх форумчан ідеальні машини а от у всіх їх сусідів/знайомих - ті ж самі машини ламаються щодня.
Тема не створюється для того "я чув, а мені казали". Ніхто не пише "Я маю ВАЗ/БМВ/ОПель і дійсно він ламається або Я витрачаю багато грошей.....часто ремонтую..." ваші думки це добре але ж хочеться реальні картини. Нажаль, того ніколи не пишеться на форумах зато пишемо про те що в сусідах є.
Може всетаки давайте будемо більш адекватними і писати реальні картини про ті машини які кожен з нас має? Це ж по суті наш форум і рано чи пізно кожен створить якусь тему для того щоб взнати реальні картини а не офтопи і з 5 сторінок тексту знайти 2-3 дійсно корисні поради.
Кожен висловлює свою думку і як результат у всіх форумчан ідеальні машини а от у всіх їх сусідів/знайомих - ті ж самі машини ламаються щодня.
Тема не створюється для того "я чув, а мені казали". Ніхто не пише "Я маю ВАЗ/БМВ/ОПель і дійсно він ламається або Я витрачаю багато грошей.....часто ремонтую..." ваші думки це добре але ж хочеться реальні картини. Нажаль, того ніколи не пишеться на форумах зато пишемо про те що в сусідах є.
Може всетаки давайте будемо більш адекватними і писати реальні картини про ті машини які кожен з нас має? Це ж по суті наш форум і рано чи пізно кожен створить якусь тему для того щоб взнати реальні картини а не офтопи і з 5 сторінок тексту знайти 2-3 дійсно корисні поради.
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
Є пару варіантів:
1. тому, що кожен "боїться" признатися що його машина "гнильо", і часто ламається, тому і хвалить своє "болото"
2. "В сусіда класна машана - взагалі не ремонтує". А хіба він завжди розказує про свої ремонти?! А "ти" бачив що він кожеш день нею їздить.
3. Я маю 2106 - ламається, ремонтую, на багато не попадаю - бо запчастини дешеві.
4. Знайомий має мерса, ремонтує набагато більше чим я, але в разів 5-6 більше за такий самий період часу наїздив.
5. Я можу сказати - батько має запорожця, взагалі не ламається. в рік проїжає 1-2 тис км
просто треба скласти яку-то "доріжку" ціна/якість/витриваліть/ремонт і дивитися в діапазон цін, для кожного пункту ввести кофіцієнт "цінності", і вже з того вибирати.
1. тому, що кожен "боїться" признатися що його машина "гнильо", і часто ламається, тому і хвалить своє "болото"
2. "В сусіда класна машана - взагалі не ремонтує". А хіба він завжди розказує про свої ремонти?! А "ти" бачив що він кожеш день нею їздить.
3. Я маю 2106 - ламається, ремонтую, на багато не попадаю - бо запчастини дешеві.
4. Знайомий має мерса, ремонтує набагато більше чим я, але в разів 5-6 більше за такий самий період часу наїздив.
5. Я можу сказати - батько має запорожця, взагалі не ламається. в рік проїжає 1-2 тис км
просто треба скласти яку-то "доріжку" ціна/якість/витриваліть/ремонт і дивитися в діапазон цін, для кожного пункту ввести кофіцієнт "цінності", і вже з того вибирати.
-
- Номер:BC77**xx
- Подякували: 1 раз
Реєстрація в ДАІ рік тому мені обійшлась 2 100 (з "послугами").Demyan писав:ну як забагато зараз же в пенсійний фонд скікльи валить? тому там реєестрація тільки десь порядка 6 000 виходить чи навіть більше. сигналізація в районі 1500 грн, магнітофон нормальний десь порядка 1000 грн,...тобто воно так здається а сума набігає така.
Страховка КАСКО на рік 2 500 грн.
Захист картера 215 грн.
Антикор 575 грн.
сигналки не потрібно (є штатна сигналізація з іммобілайзером з центральними замками)
Музику поставиш сам - вся проводка з фішками виведена - тому лише вартість голови і динаміків.
Підкрилки задні 135 грн (передні є).
Коврики 150 грн.
Виходить макс. 7 тис. грн. вже зі страховкою.
- PYY
Це про який автомобіль?ВАЗ?Бо щось ціни смішні..Wasik писав:Wasik
-
- Контактна інформація:
+1PYY писав:Це про який автомобіль?ВАЗ?Бо щось ціни смішні..
теж щось дешево ну але зараз це дорожче.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
PYY, Demyan, ну та чувак вже 8 сторінок пише про свою Калину...
Sad, but true.
- A_D
- Ім'я:Юра
+100 немає поганих машин є погані власники....Demyan писав:Не знаю хто там і що сусід, але я свою не ремонтую - а міняю те чому просто термін прийшов кінець і те що підлягає сумніву. Цілу осінь/зиму взагалі не лазив і нічого не підводило і не глохла і завжди заводилася і зараз ремонту не підлягає. За машинами треба дивитися чи то ВАЗ чи то Мерседес а не чекати доки одне відвалиться - примотати скотчем, відвалеться друге..... і вже коли не їде сказати що та машина це фуфло бо все ламається.

- PYY
Глянь там в сусідній гілці продають Aveo 05 року,65 000пробігу,щось 7 000$Demyan писав:Demyan
-
- Контактна інформація:
Дякі вже пробиваю..щось не замітив :).PYY писав:Глянь там в сусідній гілці продають Aveo 05 року,65 000пробігу,щось 7 000$
Єдине т на скільки я знаю в Авео перших були проблеми з задніми стойками- вони ніби тріскали..
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Demyan, Маю знайомих, які в яких є і старше авео і новіше, то кажуть, що старше, більш надійне і якісно виконане, двері краще закриваються і т.д., а от в новішому дійсно вже стійки міняли, загалом машина непогана, проте на розхід палива нарікають.
- PYY
Нарахунок розходу палива,в мого друга також велике воно,десь під 9 чи 10 літрів
-
- Ім'я:Вася
тест драйв калина http://ekipazh.ua/tests/id_26/Lada_kalina.html
тест Aveo http://ekipazh.ua/tests/id_9/Chevrolet_aveo.html
Demyan Подумай добре не спіши
тест Aveo http://ekipazh.ua/tests/id_9/Chevrolet_aveo.html
Demyan Подумай добре не спіши
залежно для чого тобі... гонки чи спокійний режим...S_V_B писав:Demyan, я б тобі радив подивитись в сторону хонди сивік)))))
писи... кіко зараз CRX може вартувати?
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
значить або тим твоїм знайомим не повезло або мені дуже повезло!igorok писав:старше, більш надійне і якісно виконане, двері краще закриваються і т.д., а от в новішому дійсно вже стійки міняли
я вже писав, шо мав 2 роки Авео-2 і ніяких проблем/замін/тріщин НЕ було. єдине шо - великий розхід...
Sad, but true.
- Ronster
- Контактна інформація:
насправді це проблема багатьох сучасних малолітражок...BOXER писав:єдине шо - великий розхід...
великий жирний плюс ВАЗів - розхід бензи.
-
- Номер:BC77**xx
- Подякували: 1 раз
Минулого тижня брат взяв шкоду фабію універсал 2004 року 1.2л з пробігом 70 тис за 7.500 американських рублів.
Думаю, непоганий варіант.
Правда, вже вклав близько 1 тис грн на діагностику/прочистку/продувку, і думаю, ще 1-2 тис грн буде потрібно (клапан рециркуляції, датчик тиску впускного колектора - не тримає холостий хід на швидкості).
Думаю, непоганий варіант.
Правда, вже вклав близько 1 тис грн на діагностику/прочистку/продувку, і думаю, ще 1-2 тис грн буде потрібно (клапан рециркуляції, датчик тиску впускного колектора - не тримає холостий хід на швидкості).
- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
Якимсь лайном видать заправляли. при такому пробігу тих проблем не мало б бути.Wasik писав:Правда, вже вклав близько 1 тис грн на діагностику/прочистку/продувку, і думаю, ще 1-2 тис грн буде потрібно (клапан рециркуляції, датчик тиску впускного колектора - не тримає холостий хід на швидкості).
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
-
- Контактна інформація:
ні 1,2 це явно замало.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей