я то і хотів знати, таке мене не пре, має бути все чітко...b_andriy писав:там де техогляд трохи 1-3 см знизу-справа недотирають

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я то і хотів знати, таке мене не пре, має бути все чітко...b_andriy писав:там де техогляд трохи 1-3 см знизу-справа недотирають
:) Как скажете!Тарас писав:попрошу зараз без критики
От SCT отказался взял аля ALCA без каркасные синяя какая та упаковка х.з. как фирма называеться .Тарас писав:в мебе без каркасні двірники з права витирають? Не пропускають трохи?
Которы сезон беру на вод.сторону 550 мм на пасажира 530 мм и нормуль! :)b_andriy писав:так купи щотки по стандартному розміру і буде терло,
Вже свої витяг зі сараюТарас писав:Slavik, ставимо двоє
550 мм на водительскую сторону лучше имхо.Больше площади вытирает соответственно для обзору лучше .b_andriy писав:ги, я про то не подумав
полюбому американка рулить. Темнив свою рік десь рік тому, і задоволений на всі 99%(1%-можна було і темнішу).Тарас писав:2. Яка нормальна плівка зараз?
можеш більше описати? конкретно що за девайс, маркировку, і як його включаєш, ним управляєш?Тарас писав:придбаний та інстальований новий девайс - допоміжна електропомпа від сімейства ГАЗ.
можу, конкретніше питайLyubomyr писав:можеш більше описати
конкретно - штатна допоміжна електропомпа сімейства ГАЗ (Газель). їх є 2 види (на скільки мені відомо)Lyubomyr писав:конкретно що за девайс
я включаю його коли треба, тобто коли машина стоїть і працює на холостому ході, вивів собі на кнопку через реле (підключати можна довільно).Lyubomyr писав:як його включаєш, ним управляєш
сьогодні зацінимо)))))Тарас писав:замутив нарешті підсвітку ручок з середини, фото пізніше, бо не маю під рукою кабеля до телефона шоб скинути...
Тоді як з зустрічі їхав, при початку сумерків ,поли ше водичка під плівкою не висохла то тяжкувато було без привички, тепер ніби висозло, ніби нормально...ну не то як з чистим склом, але і не нагружає. + мене не видноBlack писав:Очучение ?..............При езде ночью !
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість