RX-8 - до сраки. А от RX-7 гроза народу , тільки ніде нема

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Щодо лямпочок скажу що вольтаж підняв і вже світять класно - яскравіше, Щодо руслана: Він програв 2 корпуса жовтому нулячому Ево8 (директор Діаманту) а Ево два рази відсосав в мене... І ще одне, то вже не його суба. Вона має 225 к.с. а моя 368.VAVAN писав:Andre
шкода- бо ше раз хотів побачити твою бритву...адже шо там не кажи - вона таки красива... Хоч і тебе критикують ...але самі таких машин більшість практично велика більшість немає...
Єдине шо мені не дуже подобаються - так це лємпочки задніх фонарів...як на мене - постав більш яскравіші ...хоча б на відділення заднього ходу... хоча і так нічого...а до решти домахуватись таки нема чого...
і ше одне ! Бо не знаю !? На даний момент , саме на даний момент у кого більш рвучкіше і швіидкісне авто! ?? У тебе чи у Руслана Сабана!??
Це точно, але ні евіки ні естіайки мені не загроза.RS писав:У Русліка вже гроб з неправильною геометрією - Міні Купер постарався. Поки шо Андре - 1. Але всякі там еволюшини , імпрези появляються...
Ти забув добавити що в мене розподіл 55\45 по осям а субару 85\15.Fly писав:VAVAN
Сам прикинь:)
у сабана 2,0 і 1 турбіна
у Андре 3,0 і 2 турбіни
Я зараз живу в Києві, і сам знаю що і коли робити. Завтра їду на відкриття нічних покатушок на Либідську. А на чайці буду їздити обов'язково і тільки на гроші, але тільки тоді коли поставлю закись і дочекаюсь вже замовлених сліків.Fly писав:Andre
Тут тебе на чайку запрошували:) Катнись а?:) Може ше когось боятись будеш:)
щож ти морозишся не дзвониш? пиши тоді в асюKAVArnuy писав:Andre - Бистрий ти дядькоопа і в Києві . опа і Львові .
- За рульом пити не можна ліпше сідай на 465 маршрутку ї єхай на вокзал , звідтам на 401 і до мене в Паб на Севастопольску. во тоді і пити можна будеAndre писав:якщо захочеш зустрінемся випєм пива, я приїду на машинці...
Я ніколи ні накого не ображаюсь. На ображених балкони падають. А в неділю я Буду, спеціально з Києва приїду на своїй машинціFly писав:Andre
Ти не ображайся особо, просто твоя зверхня поведінка аж спокушає тебе під*бнути:) Особисто для мене чи тебе хтось порве чи ти будеш номер 1 ролі не грає:) чесно
отже приїдеш- важєй на "мєшти" на трасі дуже хренова дорога- будеш їхати з києва....будь уважний...шкода шоб твоя Ласточка після тої дороги не стала....обсохлим горобчиком!Andre писав: в неділю я Буду, спеціально з Києва приїду на своїй машинці
Обережно Буськ, олесько...і ше багато де!Hapk0Tuk писав:сьогодні їхав з Києва...
Відрізок дороги Радивилів-Львів ето полний закончений [цензура] .. ц.... результат поездки 100 км дороги проїхано за 2 години, пробито 1 колесо, завтра поїду на сервіс дивитись на підвіску бо шось стукати почало ...
Подивись уважно на мою аватару !!! Що подібний на перця ???Andre писав:Перець?
Ну це тобі тільки + !!! (не в репутацію на форумі)Andre писав:Я ж теж не стою на місці
Я все це знаю. Їду на Умань, по одеському автобану, а потім з Умані на Вінницю, Хмельницький, Тернопіль, Львів. Довше на 110 км, але ями тільки біля ЗолочіваVAVAN писав:Andreотже приїдеш- важєй на "мєшти" на трасі дуже хренова дорога- будеш їхати з києва....будь уважний...шкода шоб твоя Ласточка після тої дороги не стала....обсохлим горобчиком!Andre писав: в неділю я Буду, спеціально з Києва приїду на своїй машинці
Обережно Буськ, олесько...і ше багато де!Hapk0Tuk писав:сьогодні їхав з Києва...
Відрізок дороги Радивилів-Львів ето полний закончений [цензура] .. ц.... результат поездки 100 км дороги проїхано за 2 години, пробито 1 колесо, завтра поїду на сервіс дивитись на підвіску бо шось стукати почало ...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей