Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
я на тому місці чуть так само не влупив таксіста який тоже повернути наліво хотів
- hrdrive
- Контактна інформація:
Re: ДТП!!! Фото [Львів]
b_andriy, То місце і наступний поворот - дуже небезпечні...там вже стільки аварій було...
З людьми в девятсі все добре, там був тільки водій, тільки переляканий, атак все в нормі...ще б 30 см дальше висунувся і то могло б так весело не закінчитися...
З людьми в девятсі все добре, там був тільки водій, тільки переляканий, атак все в нормі...ще б 30 см дальше висунувся і то могло б так весело не закінчитися...
INTE®©ULLE®™
-
Сьогодні на Городоцькій 

-
здається тільки фара пішла
- mytiania
- Контактна інформація:
Волга мого знайомого, машині нічого вроді не сталось, тільки на бампері трохи хром зліз (доречі якщо хтось має оригінальні дзеркала на 21 волгу, пишіть в приват)
- a_vova
- Ім'я:a_vova
- Номер:21
В цілому світі, блін, такі черепи як та Волга якшо не забороняють, то обкладають величезними податками... І техогляд толоквий там... А то в нас їздять з неробочими гальмами ... Та й не може воно загальмувати вчасно бо там гальма до ср...ки...
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
a_vova, Ну не скаджи, волга то ше той звєрь, а в нас і форди і япошки і німці їздять без стоп-сигналів робочих, такшо і з АВS можна провтикати. Для швидкості з якою їздить така волга рідних гальмів вистарчає, а на рахунок ТО, то ти правий, але то проблема держави а не власників антикварних машин.
- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
a_vova, на волгу не гнати. все вона може і навіть ше побільше за ті нєженки японці і німці. це машина, якою швидкісний режим не перевищується.
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
-
igorok, vovik, якщо проблема не в машині, то у водію!

- mytiania
- Контактна інформація:
a_vova, Anix, не знаючи людину і машину можна багато говорити. Водій у Волзі досить нормальний шофер і з досвідом їзди не меншим ніж у вас, а може й більшим , і машина в кращому технічному стані ніж більшість машин які їздять по Львову. a_vova, і перед тим як говорити шо в цілому світі, краще поцікався як є в цілому світі, принаймні в Європі(Англія, Іспанія, Скандинавські країни) власники таких старих машин, як ця Волга, сплачують менший податок ніж, власник такої машини як в тебе, і тому ( в Скандинавських країнах і Іспанії у вихідні дні зможеш побачити багато 30 літніх і старших машин, або тільки новенькі до 7 років) а такі машини як в тебе з 90, обкладаються величезними податками...
-
mytiania, ти смайли бачиш?!
Є ДТП - один вїхав в задницю другого! Десь, хтось провитикав! Може не в машині проблема і може водій на дівчину з боку не задивлявся.
Я аварії не бачив, і більше того що на фото теж. Висловив свою, думку і без образ!
ПС: стаж не завжди щось означає!

Є ДТП - один вїхав в задницю другого! Десь, хтось провитикав! Може не в машині проблема і може водій на дівчину з боку не задивлявся.

ПС: стаж не завжди щось означає!

Дякую за коментарі до ДТП у яке я потрапив. приємно що надали мені увагу.
насправді дякую mytiania за захист. все сказане - цим форумчанином правда.
волга моя добре доглянута і в дуже доброму тех стані.. гальма шикарні - вже давно не рідні як і багато чого в середині. тому за свою машину я не переживаю. інша справа - ситуація саме в той момент.
можу для ясності описати кому це цікаво як учасник пригоди :
- тільки рушили на зелене світло, як машина передімною різко загальмувала на місці - перебігала мама з дітьми на червоне через дорогу. звичайно можна було загальмувати пізніше - вони далеко перебігали. дорга мокра і я по гальмах- а машина дуже повільно зісувається на ту шо з переду - чи то по рейках чи по бруківці зад зїхав. проблема ше й в тому, шо якби жіночка( яка за кермом була відпустила відразу гальма то я б її тільки зіпхав далі - а вона тримала машину на галмах поки я повільно мнув їй зад. дійсно в мене на машині нічого - в неї бампер побитиї і кришка багажника зімнута. але штука ше в тому, що моя машинка (( до a_vova ) застархована на відміну від нового форда якого я стукнув. тому його без цивілки взагалі на дорозі не мало бути! тому робимо висновки - хто ше черепок! тим більше - така концервна банка той форд шо від малесенького зіткнення зімнулася як папірець!
насправді дякую mytiania за захист. все сказане - цим форумчанином правда.
волга моя добре доглянута і в дуже доброму тех стані.. гальма шикарні - вже давно не рідні як і багато чого в середині. тому за свою машину я не переживаю. інша справа - ситуація саме в той момент.
можу для ясності описати кому це цікаво як учасник пригоди :
- тільки рушили на зелене світло, як машина передімною різко загальмувала на місці - перебігала мама з дітьми на червоне через дорогу. звичайно можна було загальмувати пізніше - вони далеко перебігали. дорга мокра і я по гальмах- а машина дуже повільно зісувається на ту шо з переду - чи то по рейках чи по бруківці зад зїхав. проблема ше й в тому, шо якби жіночка( яка за кермом була відпустила відразу гальма то я б її тільки зіпхав далі - а вона тримала машину на галмах поки я повільно мнув їй зад. дійсно в мене на машині нічого - в неї бампер побитиї і кришка багажника зімнута. але штука ше в тому, що моя машинка (( до a_vova ) застархована на відміну від нового форда якого я стукнув. тому його без цивілки взагалі на дорозі не мало бути! тому робимо висновки - хто ше черепок! тим більше - така концервна банка той форд шо від малесенького зіткнення зімнулася як папірець!
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Svytko, правило про дотримання дистанції ніхто не відміняв 

- Vova_P
- Ім'я:Володимир
pikach00 писав:правило про дотримання дистанції ніхто не відміняв
Дистанція дистанцією, але мокра бруківка гірше голольоду (неодноразово переконувався) - ніколи не знаєш скільки в тебе буде гальмівний шлях
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Vova_P, слухай, почитай правила, а? Дотримання дистанції якраз включає в себе врахування погодніх умов і якості дорожнього покриттяю.
- S_V_B
- Номер:0990
pikach00 писав:Дотримання дистанції якраз включає в себе врахування погодніх умов і якості дорожнього покриттяю.
+1 водій волги полюбому на всі 100% винен в ДТП
- Vova_P
- Ім'я:Володимир
Я не сперечаюсь що воно включає, але врахувати на такому покритті не так то і простоpikach00 писав:Дотримання дистанції якраз включає в себе врахування погодніх умов і якості дорожнього покриттяю.
Тоді враховувати з запасом потрібно.Vova_P писав:Я не сперечаюсь що воно включає, але врахувати на такому покритті не так то і простоpikach00 писав:Дотримання дистанції якраз включає в себе врахування погодніх умов і якості дорожнього покриттяю.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей