Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чи можна лишати авто у дворі?
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Питання, придбавши авто я не хочу ставити на стоянку адже іти ще хвилин 5-7, та й платити біля 150грн. Для чого авто якщо всеодно можна намокнути під дожчем або в холод іти.
Так ось чи можна лишати не дороге авто (таврія, ваз в 20 років) у дворі? Якщо поставити хорошу сигналку?
Чи неварто ризиквати?
Які райони найнебезпечніші?
Так ось чи можна лишати не дороге авто (таврія, ваз в 20 років) у дворі? Якщо поставити хорошу сигналку?
Чи неварто ризиквати?
Які райони найнебезпечніші?
-
- Контактна інформація:
Якшо в особняку то думаю можна:)
А якшо десь в районах багато етажки то лотерея...
Згадав анекдот
Возиться мужик біля горбатого запора, не може дверку закрити, туд підходить сусід
- Сусіде, шо ти мучишся? та ніхто його не вкраде!
- Та я знаю, але минулий раз дверку не закрив то всередині насрали
Мораль - [цензура] в нас повно і якшо не вкрадуть то пошкодити можуть
А 5-7 хвилин до стоянки то ше терпимо! Тут у нас є lex який тримає машину під хатою і вже мав пару пригод то мафон за 20 грн видерли то бензин злили, то ше шось
Тому став на стоянку і спи спокійно
А якшо десь в районах багато етажки то лотерея...
Згадав анекдот
Возиться мужик біля горбатого запора, не може дверку закрити, туд підходить сусід
- Сусіде, шо ти мучишся? та ніхто його не вкраде!
- Та я знаю, але минулий раз дверку не закрив то всередині насрали
Мораль - [цензура] в нас повно і якшо не вкрадуть то пошкодити можуть
А 5-7 хвилин до стоянки то ше терпимо! Тут у нас є lex який тримає машину під хатою і вже мав пару пригод то мафон за 20 грн видерли то бензин злили, то ше шось
Тому став на стоянку і спи спокійно
-
Боїшся в першу чергу вандалів чи угонщиків?
Стосовно районів, то мабуть, небезпечні всі. На Левандівці я не ризикую залишити машину вночі, на Оболоні вночі сміло лишаю під будинком, на Зеленій лишаю тільки коли дуже пізно вночі приїзджаю.
Думаю, якщо подбаєш про протиугонні функції і поставиш машину в глухому дворі або під вуличним ліхтарем, який горить всю ніч - то можна.
Стосовно сигналки - не полінуйся витратити гроші на замок капота і врізати нові кінцевики на двері.
Стосовно районів, то мабуть, небезпечні всі. На Левандівці я не ризикую залишити машину вночі, на Оболоні вночі сміло лишаю під будинком, на Зеленій лишаю тільки коли дуже пізно вночі приїзджаю.
Думаю, якщо подбаєш про протиугонні функції і поставиш машину в глухому дворі або під вуличним ліхтарем, який горить всю ніч - то можна.
Стосовно сигналки - не полінуйся витратити гроші на замок капота і врізати нові кінцевики на двері.
- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Контактна інформація:
- Якщо двір закритий і його з вулиці не видно то можна і залишити, та варто сигналку поставити, це на перший раз налякає злодіїв, а на другий вже не прийдуть, в мене копійка вже 15 років у дворі живе.
Були варіанти коли зливали бензу, знімали колонки, ключі з багажника покрали та варто було поставити сигналку з маячком (світодіодом) - то все припинилось.
- Та я більшу перевагу віддаю стоянці (спати хочеться спокійно, а не прислуховуватись до кожного шороху).
Були варіанти коли зливали бензу, знімали колонки, ключі з багажника покрали та варто було поставити сигналку з маячком (світодіодом) - то все припинилось.
- Та я більшу перевагу віддаю стоянці (спати хочеться спокійно, а не прислуховуватись до кожного шороху).
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Є одне єдине правило: "Чим крутіша сигналка, тим на довше вона затримує злодія, але ні одна з них не може гарантувати 100% безпеку авто"Demyan писав:Чи неварто ризиквати?

Ха, я на Науковій платив 180грн. інших варіантів не було, хіба ще дорожчеvovka писав:Щоправда плачу 80 грн. 150 то щось закруто.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей