Там тільки Кравченко на імпрезі і Валера на С4 чого варті
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Еще спящая "Ласточка" Andre
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Andre
Ну так я не ставлю свою машину як супер - пупер гоночну:) Чого ти так перейнявся тим?:)
Да в мене звичайні 2,0 8 клапанів 115 коней:) Звичайни сімейний універсал. Правда на челенджі він пердолив так шо дай дорогу:) І якби не те шо я провтикав то були в призовій трійці точно:)
А дасть Бог можливість і гроші може і зроблю з нього шось швидке:) А ні то ні
ДА! І за хлібом на пасатику дуже зручно їздити:)
і розхід як на місто і на 2,0 двіжок просто супер:)
Ну так я не ставлю свою машину як супер - пупер гоночну:) Чого ти так перейнявся тим?:)
Да в мене звичайні 2,0 8 клапанів 115 коней:) Звичайни сімейний універсал. Правда на челенджі він пердолив так шо дай дорогу:) І якби не те шо я провтикав то були в призовій трійці точно:)
А дасть Бог можливість і гроші може і зроблю з нього шось швидке:) А ні то ні
ДА! І за хлібом на пасатику дуже зручно їздити:)

- Hapk0Tuk
- Контактна інформація:
KAVArnuy
а ти думаеш шо на чайці йому роби нечего?
а ти думаеш шо на чайці йому роби нечего?
Востаннє редагувалось Пон, 27 березня 2006, 13:21 користувачем Hapk0Tuk, всього редагувалось 1 раз.
- Andre
- Ім'я:Andre
- Стать:чоловік
- Номер:ANDRE
- Контактна інформація:
поперше дядьку я вже в Києві живу. На подоліKAVArnuy писав::mrgreen:
Andre - Ваша величність Ну так може ви всетаки зважитесь , і приїдете до нас в Київ . Покажите все,!! на що здатна ваша преславута машина???. Зразу і всім ненависникам рот закриєте , А то у вас багато слів а на ділі ноль .
Ось мій телефон 80679666224б якщо захочеш зустрінемся випєм пива, я приїду на машинці.. А показувати буду тільки тоді коли закись поставлю.
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Andre
- Контактна інформація:
Давай подзвони мені, я приїду на севастопольску, ти тільки адрес дай, а пити за рульом я більше як три пива і не п'ю.KAVArnuy писав:Andre - Бистрий ти дядькоопа і в Києві . опа і Львові .
- За рульом пити не можна ліпше сідай на 465 маршрутку ї єхай на вокзал , звідтам на 401 і до мене в Паб на Севастопольску. во тоді і пити можна будеAndre писав:якщо захочеш зустрінемся випєм пива, я приїду на машинці...
ось мій номер 80679666224 дзвони.
А на маршутках вже давно не їздив :lol:
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Andre
- Контактна інформація:
Hapk0Tuk писав:AndreА коли ти його поставиш? :)Andre писав:А показувати буду тільки тоді коли закись поставлю.
Балон і сама система в мене вже є, не вистарчає 6 змішуючих форсунок на мокрий закісь. Вони коштують 214 басів штучка. От і порахуй, а за установку я башляти не буду, мені в києві пообіцяли так поставити, в якості реклами. Вот тут трохи з переїздом в київ трохи розхлебаюсь і поставлю, за місяць-два. Треба трохи бабла підняти :00057:
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Andre
шкода- бо ше раз хотів побачити твою бритву...адже шо там не кажи - вона таки красива... Хоч і тебе критикують ...але самі таких машин більшість практично велика більшість немає...
Єдине шо мені не дуже подобаються - так це лємпочки задніх фонарів...як на мене - постав більш яскравіші ...хоча б на відділення заднього ходу... хоча і так нічого...а до решти домахуватись таки нема чого...
і ше одне ! Бо не знаю !? На даний момент , саме на даний момент у кого більш рвучкіше і швіидкісне авто! ?? У тебе чи у Руслана Сабана!??
шкода- бо ше раз хотів побачити твою бритву...адже шо там не кажи - вона таки красива... Хоч і тебе критикують ...але самі таких машин більшість практично велика більшість немає...
Єдине шо мені не дуже подобаються - так це лємпочки задніх фонарів...як на мене - постав більш яскравіші ...хоча б на відділення заднього ходу... хоча і так нічого...а до решти домахуватись таки нема чого...
і ше одне ! Бо не знаю !? На даний момент , саме на даний момент у кого більш рвучкіше і швіидкісне авто! ?? У тебе чи у Руслана Сабана!??
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей