Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Гальма, і головний гальмівний циліндР
- Orrrk
- Ім'я:Орест
- Стать:чоловік
- Номер:5620
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Такссс. є Ваакум але тепер думаю чи вийде його встановити самому чи зразу йти до майстра???. Хто робив підскажіть чи потім тре буде прокачувати всі тормоза і чи тре відкручувати всі патрубки з ГТЦ???
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
Re: Гальма, і головний гальмівний циліндР
Якшо задаєш такі питання то їдь зразу до майстра

- Orrrk
- Ім'я:Орест
- Номер:5620
а може і по суті хтось сказиKritik писав:Якшо задаєш такі питання то їдь зразу до майстра

- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
не хочу створювати тему. заглушена машина, натискаю педаль тормозу декілька разів вона "дубіє", але якщо натиснути і тримати після цього вона опускається десь на 5см, вчому може бути проблема? вакуум? чи головний?
Блекджек і все таке!)
- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
Babak, а рідина падає в бачку, тобто зменшується рівень?
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Babak, вакуум тут не причому, скорш за все головний тормозний циліндр, брати ремкомплект не раджу, бери цілий ГТЦ, в автодокторі дешевше, але вони і нові бувають уйові.
Ford?
- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
трохи зменшується.vovik писав:Babak, а рідина падає в бачку, тобто зменшується рівень?
дякую за пораду :)Fobos писав:Babak, вакуум тут не причому, скорш за все головний тормозний циліндр, брати ремкомплект не раджу, бери цілий ГТЦ, в автодокторі дешевше, але вони і нові бувають уйові.
Блекджек і все таке!)
В мене також жигулі 6-ї моделі..... і така сама фігня.... всі варіанти вже випробував і галяк тормозів немаOrrrk писав:Поможіть вирішити проблему!!!
По форумі я вже шукав і нічого толкового ненайшов.
ХОЧУ ЗАМІНИТИ головний гальмівний циліндр, але можливо не який стоковий як пише у всіх темах, а на який чуть палу4е, і шоб нетре було шось переробляти. Порадьте хтось шось і одразу пишіть де купити
в мене похожа історіяOrrrk писав:а може і по суті хтось сказиKritik писав:Якшо задаєш такі питання то їдь зразу до майстра

але почалось це з заміни тормозних шлангів..... шланги поміняв,тормоза раз 20 прокачували

от в мене така сама історія... але я вже і замінив тормозні шланги навіть РЕМ комплект ГТЦ тормоза раз 20-ть прокачав і хотьбишо.....таке враження що в ГТЦ немає тиску... неіде рідина і хоть застрільсяFobos писав:Скажу тобі так, про версію з вакуумним підсилювачем я невірю, у тебе невиходить тест бо педаль внизу і вже практично нема куди їй падати це ІМХО Те що штуцера недокінця вкрутились в ГТЦ не біда, то ВАЗ і тут це нормально, зважаючи на якість кооперативних запчастин. Візьми просто, купи 2 банки нової альмівної рідини і добре прокачай систему і ще одне, що дуже важливо і схоже на твою історію, перевір резинові шланги, деколи, коли вони вже доживають свій вік, вони розбухають, тобто ти створюєш тиск ГТЦ а шланг розбухає, попроси когось покачати педаллю а сам перевір всі шланги ну і перевір підтікання на супортах. Удачі.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Це значть, що скупий платить двічі. Невже так дорого на жигуля коштує ГТЦ або робочий циліндр, купи собі ті фенікси чи як там воно, і горя незнай пару років, якщо одразу буде процювати, то тисяч 20-30 від’їздить. І забий на всі ремкомплекти.Baxa писав:замінили РЕМ комплект і хотьбишо.....шо це за...... якшо хтось шось знає підскажіть .....
Ford?
- chrob
- Ім'я:Ivan
ага і надавати йому по писку., а він як поставив ГТЦ то ти шо роботу тормозів не перевіряв?vovik писав:які мої повинні бути подальші дії???
думаю слід звернутись до того майстра, який тобі це все підключав і настроював!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей