і який то в ЕА є гоночний симулятор, який вони роблять "купу років"? не аркада, а саме симулятор?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
напевно ізатого що вони зайняті двома проектами Жперший цей а другий Need for Speed World Onlineandy_sniper писав:відео мене вопше не вразило. якось все плоско.
Mc писав:я той грандтурізмо хіба в інеті бачив і пару хвилин в супермаркеті бавився. зараз купили його нам на роботу - і я можу зі спокійною душею заявити - в порівнянні з Грідом то є повна срань і рідкісна фігня.
i Underground 1-2 теж шибонні версії були,хоч графа була не ух,но на той часasteroid писав:самий нормальний НФС це вже доволы старий мост вонтед, все що пысля нього як тут було вже сказано шыт
ну тільки то як не крути ніфіга не автосим, а аркада. і яка там [цензура] філософія - починаючи з нфс 3 за виключенням може пари версій при входженні в поворот 90 градусів вигідніше на всіх парах вхерячитись в стінку і продовжити рух (швидкість майже не падає в такому випадку), ніж пригальмувати і пройти поворот нормально.hitlos писав:автосими
Most wanted і Carbon однакові. а от Pro street більше вимагає, undercover ше набагато більше то відчутна різниця.Mc писав:що там особливого в компі рік за роком апгрейдити, якщо майже всі останні нфс базувалися на тому ж двіжку?
чувак у львові вже є та шпіля купити можна???????юра писав:, зараз зроблю паро фото з ігри ... графіка супер управління реальне (ше ваще від ГРІДА) ефекти тож супер пилька, дим, аварії... до тюнінга ше не дойшов бо пройшов тіки одну місію зараз троха поіграю і розкажу більше про гру
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей