мені от взагалі тепер джипа хочеться (90-х років, трьохдверного) щоб по лісах їздити, багно лопатити.. кожному своє, коротше кажучи, тру

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
100%Total писав:прсто думаю шо у молодого чоловіка має бути молодіжна машина (якшо є можливість придбати)
Знаєш, сам так думаю, хотів би хюндай купешку, або кіа просід на крайняк, але реалії життя такі що у нас ями по коліна. Тому взяв аутvovka писав:форум пенсіонерів![]()
100%Total писав:прсто думаю шо у молодого чоловіка має бути молодіжна машина (якшо є можливість придбати)
да тож колись придивлявся....вже майже замовив бежевий 2.0...але добре шо не взявpikach00 писав:кіа просід
І чого добре? Ну трохи жруть бєнзи корейці, але Сіди походу їхня єваропейська модель. І збирають в СловаччиніAnix писав:але добре шо не взяв
?Anix писав:але добре шо не взяв
Якщо э, то да!Вот мені якось всерівно яка вона(машина), молодіжна?А це яка?vovka писав:форум пенсіонерів![]()
:)100%Total писав:прсто думаю шо у молодого чоловіка має бути молодіжна машина (якшо є можливість придбати)
sergey писав:є така молодіжна машина як нісан мікра, ну я такої собі б не купив, мені 2109 краща
внатурі, порівняв гі%но з цукорком!antik писав:sergey писав:є така молодіжна машина як нісан мікра, ну я такої собі б не купив, мені 2109 краща![]()
![]()
pikach00 писав:І збирають в Словаччині
аха... типа "гі%но" (микра) "з цукорком" (2109)shaman писав:внатурі, порівняв гі%но з цукорком!antik писав:sergey писав:є така молодіжна машина як нісан мікра, ну я такої собі б не купив, мені 2109 краща![]()
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей