Правда правда що суботи (ну майже)) 19:30,Speedo писав:t309 Вчора говорив по телефону з Романом (RomanHF), так він каже, що вони вже щотижня по суботах збираються вже досить давно
бар Овен, напроти ЛШМД по вул.Миколайчука, мін. кворум я та Горган.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правда правда що суботи (ну майже)) 19:30,Speedo писав:t309 Вчора говорив по телефону з Романом (RomanHF), так він каже, що вони вже щотижня по суботах збираються вже досить давно
Зачєм ви такой разумний?t309 писав:... на топольній типу гниє як я зрозумів
RomanHF Цю маєш на увазі?Speedo писав:А ще э цікава "дедра" якогось такого цікавого кольору (перламутровий чи що), навіть відразу і не скажеш якого... часто в районі "скрині" бачу... хто може в курсі чия то?
бачив цю Дельту - вигляд супер+ пердоток у ній стоїть :)RomanHF писав:Delta II у кольорі "хамеліон" ланчевода зі стажем п. Ігора якому респект та уважуха
може цього разу перенесете зустріч за мрео?RomanHF писав:Правда правда що суботи (ну майже)) 19:30, бар Овен, напроти ЛШМД по вул.Миколайчука, мін. кворум я та Горган.
Так я нічого поганого на увазі не мав, і нікого образити не хотів, ну просто коли не зайду а вона стоїть і явно видно що нікуди не їздить.RomanHF писав:... на топольній типу гниє як я зрозумівЗачєм ви такой разумний?
Так я нічого поганого на увазі не мав, і нікого образити не хотів, ну просто коли не зайду а вона стоїть і явно видно що нікуди не їздить.RomanHF писав:... на топольній типу гниє як я зрозумівЗачєм ви такой разумний?
+1t309 писав:зустріч за мрео сьогодні 3.04.09 о 18:00
Виздоровлюй!!! Минулих вихідних теж хворів, паршиво це! Сйогодні мене теж не буде їду в заповідник Розточча.RomanHF писав:Грип, t 39* ,сьогодня на пиво також не йду(((
І дороги без ямt309 писав:ех класно там в Італії, кругом одні Альфи Лянчі Фіати Ферари і Мазери, РАЙ б.я!
ой не кажи, ну вже почали робити все менше ям стає.Andrej писав:І дороги без ям
100%t309 писав:ех класно там в Італії, кругом одні Альфи Лянчі Фіати Ферари і Мазери, РАЙ б.я!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей