Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А перед ним я брав на базарі російське зарядне на 10А. Вага приблизно 3кг. - ніфіга не заряджав при напрузі 200В. Вернув назад на базар.Zhdan писав:Я брав в МЕТРО китайський з російською назвою типу оріон(непамятаю), зарядний ток 10-15А. Заряджає добре, важить кілограм 15-17. По своїй любознательній натурі я його розібрав, і в середені там величезний транс.+ грубезні, добре пропаяні, дроти. Одним словом зроблено добротно.
От власне, бляха, щось в мене такі підозри, що в мене то саме будеZhdan писав:А перед ним я брав на базарі російське зарядне на 10А. Вага приблизно 3кг. - ніфіга не заряджав при напрузі 200В. Вернув назад на базар.
Згадав..., то було мільйон років тому. 200-300грн.+-.Denzzzil писав:Zhdan, і скільки ти за нього дав, якщо не секрет!?
В нас в магазині є від 570грн з пускувим .Жульєн писав:Хтось підскаже приблизну вартість зарядних з пусковим?
+1 в мене тоже таке є...хороша штука :)SERUY писав:В мене в гаражі є савдеповский з переключатилями і всякою фігньоюзараза важить десь 30 кг
(не продається) ото зарядне якби тисобі таке найшов
заряжає любі акуми хоть від білаза
Zhdan писав:"Включив і забув"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей