Fly, ти просто питаєшся чи щось пропонуєш ?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
думаю що не заплатить. Бо в 2 рази штраф йде після того як ти отримав лист - з дати вручення а не з дати складання штрафу (фото).yurik_lviv писав:можеш зараз не платити, але при ТО , чи при якійсь реєстрації авто, заплатиш в 2 рази більше
То що заплатить це 100%, + за ТО ще доплатитьDemyan писав:думаю що не заплатить. Бо в 2 рази штраф йде після того як ти отримав лист - з дати вручення а не з дати складання штрафу (фото).yurik_lviv писав:можеш зараз не платити, але при ТО , чи при якійсь реєстрації авто, заплатиш в 2 рази більше
Якби це було так - то б взагалі ніхто ніком листи не відправляв - мол будете проходити ТО заплатите в 2 рази більше :).
Не страш люлей, він завжди спрацьовує на автоматичні двері.Yelik писав:Сьогодні на Науковій перед мостом(біля ВАМу) спрацював радар-детектор з хвилею Ка(камера?)! Майте на увазі, до того не спрацьовував.
"Завжди" в мене спрацьовував на хвилі К, а на Ка перший раз, тому мене то насторожило!yurik_lviv писав:Не страш люлей, він завжди спрацьовує на автоматичні двері.
тебе так за зомбувались ДАІ??yurik_lviv писав:То що заплатить це 100%, + за ТО ще доплатить
може бути шо у них не профінансовані судові витрати або банально лист не дійшов. останнє стається ну дуже часто.А моя справа досі в суді, не викликають чомусь.
хіба то проблема ? камера ж буде підключена до електрики, або на якихось модних акумуляторах. а в самих камерах можна встроїти шось типу wi-fi, або gsm модуля або ще чогось.. варіантів багато.Igor4ik писав:Камеру поставити найлегше!а от інфу з неї куда кидати...?
я знаю що це дорого. з цим ніхто не спорить.Igor4ik писав:повір це дуже дорого!!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей