Во, тепер буду ним прикриватисьNazarik писав:во-во тільки не Коля, а Вася і той Вася ще більше вирваний тіп чим ці наші беркута раз зним пив

..а може й нетребаNazarik писав:ще більше вирваний тіп чим ці наші беркута

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Во, тепер буду ним прикриватисьNazarik писав:во-во тільки не Коля, а Вася і той Вася ще більше вирваний тіп чим ці наші беркута раз зним пив
..а може й нетребаNazarik писав:ще більше вирваний тіп чим ці наші беркута
я не казав номер, я казав фамілію, ім'я, по батькові...Jarevych писав:ну да, так зразу тобі скажуть ноер начальника, шей напевно кабінет покажуть і де він живе...
ти шо прікалуєшся, чи ти дійсно такий наївний?
шо не казав, думай шо пишешBreaker писав: взнавши їх номер в "09"
пошлють тебе на три букви, і скажуть ти хто такий шоб тут свої коники показувати, і ти тут ніц не зможеш зробитиBreaker писав:і сказати шо проблеми і цікавить питання : "хто в вас старший?, будем писати заяву на вас, прошу дати фамілю і імя по батькові начальника...
так я не казав шо в 09 взнати номер начальника... в 09 ясно шо скажуть номер їхнього "приміщення" чи шо там в них... а в них, вже і взнаєш хто там старшийJarevych писав:Breaker написав:
взнавши їх номер в "09"
шо не казав, думай шо пишеш
от ти такий [цензура] розумний, шо я прям неможу. Ти хоч раз пробував дзвонити в 09 з такими питаннями??? ще раз кажу: тебе пошлють, бо то конфіденційна інфа, тобі хібі скажуть телефон дільничого, який ітак на кожному підїзді трафаретом намальовани(ВАНДАЛИ *ЛЯ)Breaker писав:так я не казав шо в 09 взнати номер начальника... в 09 ясно шо скажуть номер їхнього "приміщення" чи шо там в них... а в них, вже і взнаєш хто там старший
і всьоNazarik писав:Yar4ik написав:
Алло, дядя Коля? Тут до мене приї***лись твої під**си, роздупли їх шо і до чого
во-во тільки не Коля, а Вася
та ладно вам......... шо я беркутів ніколи небачила, чи шоBreaker писав:Добре, що не з дівчиною сидів - уяви, як би вона злякалась??!
ха ха ха ха)))) жжош
Ну, Ви бачили і вам вже не цікаво, а пацани ще не бачили, ось і виясняють, що? як? кого? і куда?StErVa писав:та ладно вам......... шо я беркутів ніколи небачила, чи шо
StErVa писав:та ладно вам......... шо я беркутів ніколи небачила, чи шо
хі, як попала, як попала))) на тахі ))))Breaker писав:StErVa, а ти сюда як попала?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей