Цікава позиціяLui писав:Особисто в мене залишився дуже неприємний осадок, "сьогодні-завтра" там заправлятись не буду, але в майбутньому буду заправлятись, коли буде суха погода!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Цікава позиціяLui писав:Особисто в мене залишився дуже неприємний осадок, "сьогодні-завтра" там заправлятись не буду, але в майбутньому буду заправлятись, коли буде суха погода!
Так це ж не так вже і далеко до GFK :) якийсь 1км далі по КульпарківськійLui писав:Yelik, мав на увазі буду заправлятись, якщо прийдеться бо рядом живу, зручно!
в мене тільки раз був випадок, коли налили на 100грн рівно. В інших випадках стабільно недоливають 2-5коп. При чому це не залежить від заправки. Заправляю на 100,150грн, зрідка на 50грн.Lyubomyr писав:недоливають на 5-6 коп
як так, я собі заливав для цікавості бензу зі всіх заправок по черзі, різниця була незначна. но шоб взагалі не їхала)) або тупилаHandsome писав:вообще ехать нихотела
Да не єто я так образно сказанулDark Wind писав:як так, я собі заливав для цікавості бензу зі всіх заправок по черзі, різниця була незначна. но шоб взагалі не їхала)) або тупилаHandsome писав:вообще ехать нихотелаце бред!!! або піар Окко
Недоливають,тому, що колонка якось ділить той бензин (ціна,літри) і ті 2-5 копійок то сума яку вона не може поділити,тому і не доливають,я колись заправлявся на такій заправці яка переливати тих самих 2-5 коп.nwm писав:в мене тільки раз був випадок, коли налили на 100грн рівно. В інших випадках стабільно недоливають 2-5коп. При чому це не залежить від заправки. Заправляю на 100,150грн, зрідка на 50грн.Заправляюсь на ТНК, Укрнафті (для статистики). Якістю А92 завжди задоволений. Машина їде чудово. Відносно ОККО - особисто в мене стереотип негативний.
RomkoZem писав:в нас на роботі був випадок що в ланоса на заправці з пістолета 95 залили звичайний дизель (ото клієнт попав) правда він пробував з ОККО судитись але вроді ніц не вийшло
в нас на роботі був випадок що в ланоса на заправці з пістолета 95 залили звичайний дизель (ото клієнт попав) правда він пробував з ОККО судитись але вроді ніц не вийшло
Якщо авто інжекторне, із зворотнім бензопроводом, то можна й з місця не зрушити - бенз під тиском ганяє по колу, ти ще навіть "гин-гин" не зробив, а лише запалювання включив, а бензонасос вже бенз (воду) ганяєAnix писав:Lui писав:Проїхали близько 30 метрів
як на мене через 30 метрів те що вам заправили, не могло так швидко попасти до інжектора (карбюратора)....ІМХО
але бензин на заправках став ужасний, ОККівський пульс на рівні 92!!!
+1 зелена, пятниця вечір, 2 запрявляються, 5 в черзі(2 автобуса).Wasik писав:В пятницю як побачив чергу на GFC
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей