Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Авто на воді !
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
512-12ТС, постав собі цю установку, а потім поговорим і про фізику, і про істребітелі і про економію 50% і про ресурс і про все решта 

- Vova_P
- Ім'я:Володимир
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Авто на воді !
Пропоную вирішення суперечки таким методом:
шукаємо 49 добровольців (я +1) які готові викинути на вітер 1 Євро, і купуємо цей чорний ящик, а потім розшаримо між всіма і подивимось що з того получиться
шукаємо 49 добровольців (я +1) які готові викинути на вітер 1 Євро, і купуємо цей чорний ящик, а потім розшаримо між всіма і подивимось що з того получиться

- Brudas
- Ім'я:Ігор
- Подякували: 1 раз
Частково для цього і створена ця тема.
- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
не тільки в авіації512-12ТС писав:Во время войны на истребители с поршневыми двигателями ставились установки впрыска воды. И все пи...то работало.

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Vova_P, мені 1 євро кишеню не тисне, але нащо давати заробити шарлатанам ?
я згоден скинутися і по 50 євро і по 100, але при умові що спочатку запускаєм, їздим, оцінюєм результат. якщо все так як обіцяно (економія 50%, підвищення потужності, ресурс) - купуєм, а ні - ну то ні, неустойку не требуєм.
на свому моторі навіть безплатно пробувати не буду, готовий для тесту за власний рахунок скласти якийсь 1.1 мотор і поставити комусь на машину і зацінити установку.
Lyubomyr, во-во
я згоден скинутися і по 50 євро і по 100, але при умові що спочатку запускаєм, їздим, оцінюєм результат. якщо все так як обіцяно (економія 50%, підвищення потужності, ресурс) - купуєм, а ні - ну то ні, неустойку не требуєм.
на свому моторі навіть безплатно пробувати не буду, готовий для тесту за власний рахунок скласти якийсь 1.1 мотор і поставити комусь на машину і зацінити установку.
Lyubomyr, во-во

- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Контактна інформація:
- а шо цей газ окремо в балоні дістати не можна ?
- Vova_P
Я думаю, що це не проблема, але в порівнянні з звичайним бензином його ціна буде більшою. ІМХОC#@O$ писав:- а шо цей газ окремо в балоні дістати не можна ?
- Vova_P
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Ага, цікаво чим будуть займатися потужні нафтові компанії, коли "авто на воді" стане повсякденною реальністю...
Давно вже над цим задумуюся...
Давно вже над цим задумуюся...
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
от б...я не думав що тема так розростетсі, реально, кругом купа буратін і кожен хоче знайти своє поле чудес, а живемо ми всі в стране дураков!
Там на сайті тої хрені в дуже скудній інфі всеж написали, підключаєтся до 12в і жре щось там біля 7-10ампер тобто приблизно 100ват в годину, енергія ця використовуєтся для електролізу(хто незнає що то таке засуньте 2 дроти від акумулятора в стакан з водою і побачите як на їх поверхні почнуть виділятись бульбашки газу на одному кисень на другому водень)процес електролізу як і все в світі має КПД і він аж ніяк не більше одиниці, відповідно в самомих сміливих фантазіях ми можемо отримти тих самих 100ват але у вигляді горючої суміші з кисню та водню, коли ж ми цю суміш спалимо у двигуні внутрзгор авто ми отримаємо ват 50 через цей же КПД а тепер хто не знає для руху по місту потрібна потужність біля 20-25 кіловат що в 400разів більще за енергію добуту нами з води економія відповідно 0.25% але і вона уявна, по простій причині,в реалі за годину ми використаємо 150ват енергії двигуна щоб розкласти воду на водень і кисень спаливши який ми зможемо отримати 50ват корисної енергії тобто ця чудо установка буде тупо жрати 100ват в годину, що рівноцінно їзді з включеним ближнім світлом вдень! і через це машина буде споживати більше пального якраз на 0.25%
Це все бред! з тієї ж серії в неті продають на повному серйозі електро турбо нагнітач на основі куллера типу того що стоїть в блоці живлення від компа і коштує цей супер мега девайс 400баксів, народ читайте книжки і женіть в шию тих хто пробує таким чином заробляти гроші!
Там на сайті тої хрені в дуже скудній інфі всеж написали, підключаєтся до 12в і жре щось там біля 7-10ампер тобто приблизно 100ват в годину, енергія ця використовуєтся для електролізу(хто незнає що то таке засуньте 2 дроти від акумулятора в стакан з водою і побачите як на їх поверхні почнуть виділятись бульбашки газу на одному кисень на другому водень)процес електролізу як і все в світі має КПД і він аж ніяк не більше одиниці, відповідно в самомих сміливих фантазіях ми можемо отримти тих самих 100ват але у вигляді горючої суміші з кисню та водню, коли ж ми цю суміш спалимо у двигуні внутрзгор авто ми отримаємо ват 50 через цей же КПД а тепер хто не знає для руху по місту потрібна потужність біля 20-25 кіловат що в 400разів більще за енергію добуту нами з води економія відповідно 0.25% але і вона уявна, по простій причині,в реалі за годину ми використаємо 150ват енергії двигуна щоб розкласти воду на водень і кисень спаливши який ми зможемо отримати 50ват корисної енергії тобто ця чудо установка буде тупо жрати 100ват в годину, що рівноцінно їзді з включеним ближнім світлом вдень! і через це машина буде споживати більше пального якраз на 0.25%
Це все бред! з тієї ж серії в неті продають на повному серйозі електро турбо нагнітач на основі куллера типу того що стоїть в блоці живлення від компа і коштує цей супер мега девайс 400баксів, народ читайте книжки і женіть в шию тих хто пробує таким чином заробляти гроші!
Востаннє редагувалось П'ят, 27 березня 2009, 11:52 користувачем t309, всього редагувалось 1 раз.
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- t309
- Контактна інформація:
а забув, провсяк випадок, коли будете запихати дроти від акумулятора в стакан з водою ні в якому випадку їх не замикайте бо розірве [цензура] стакан і недай бог поранетесь!
- Vova_P
І вода має бути дистильованою...бо інакше теж нічого хорошого не получитьсяt309 писав:коли будете запихати дроти від акумулятора в стакан з водою

Добрий вечір!!!!!!!
Дозвольте представитись! Я є той самий Роман Романович якого ви тут обговорюєте як лохотронщика.Я так зрозумів що хтось звас всеж таки наважився до мене подзвонити то добре, а зустрітись поговорити подивитись як ця система працює то що слабо????? Доречі яж грошей ваших непрошу на перед???? А оплата клієнтом проводиться після встановлення системи.Доречі якщо нема економії хоть 25% то я на протязі 5 днів повертаю гроші!!!!!Читаю тут ваші поеми мені смішно
як так можна обсуджувати мене та мої установки небачивши їх????На рахунок пакета за 49 евро я вам можу сказати що ця система не є досконала і вона майже непрацює!!!!
Дозвольте представитись! Я є той самий Роман Романович якого ви тут обговорюєте як лохотронщика.Я так зрозумів що хтось звас всеж таки наважився до мене подзвонити то добре, а зустрітись поговорити подивитись як ця система працює то що слабо????? Доречі яж грошей ваших непрошу на перед???? А оплата клієнтом проводиться після встановлення системи.Доречі якщо нема економії хоть 25% то я на протязі 5 днів повертаю гроші!!!!!Читаю тут ваші поеми мені смішно

- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
+1hydrogen писав:всеж таки наважився
питання, наскільки безпечна ця система?
Ця система досить безпечна якщо до неї серйозно ставитись!!газ Брауна як ви знаєте то є гримуча суміш яка є досить небезпечна коли її зібрати велику кількість.Моя система видає 60-80 літрів газу в годину.того гватає для економії палива від 25-50%.Коли двигун вимкнутий то газу в системі нема!Залишається чиста вода в ємності.Скільки я катаюсь на такій системі і багато людей також, випадків небуло!!!!!
- t309
- Контактна інформація:
принцип роботи в студію!!! хочаб у двох словах!
і головне? якщо це працює, чому б не поставити таких 3 штуки і їздити тільки на воді?
і головне? якщо це працює, чому б не поставити таких 3 штуки і їздити тільки на воді?
Вибачайте я незавжди можу відписати на жаль!!!!В мене дуже багато роботи!!Дзвоніть запитуйте якщо вас щось цікавить!!!!!мій номер на сайті.Я неповажаю тих людей які не попробували а тикають свою теорію іншим що це нереально!!!!!!!!!!!!!Мені вас шкода багато ви втрачаїте!
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
hydrogen, Роман Романович. А давайте протестуєм Вашу систему на одній з клубних машин. Рейтинг нашого сайту є доволі високий, якшо система дійсно така хороша це буде для Вас дуже хороша реклама. Чекаємо на пропозицію!
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
- Навіть є бажаючий для експерименту

- t309
- Контактна інформація:
стільки написати час є, а пару слів про принцип роботи немаhydrogen писав:Вибачайте я незавжди можу відписати на жаль!!!!В мене дуже багато роботи!!Дзвоніть запитуйте якщо вас щось цікавить!!!!!мій номер на сайті.Я неповажаю тих людей які не попробували а тикають свою теорію іншим що це нереально!!!!!!!!!!!!!Мені вас шкода багато ви втрачаїте!

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей