Чувак випробовував чи виїде джипік тудиCAT писав:як можна бути таким примітивним нерозумію...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чувак випробовував чи виїде джипік тудиCAT писав:як можна бути таким примітивним нерозумію...
там постійно так паркуються [цензура], і машини замість двох рядів мусять їхати однимPetia писав:навпроти входу на головну пошту
від того, що водій сидить в машині мені не легше там проїхати, а заважають вони дуже, тим більше навіть аварійку не можуть включити, бо здалеку відразу не поймеш чи він на світлофорі стоїть, чи він просто кинув машину де попало...Saba писав:або водій сидить в машині, впринципі вони там майже не заважають
То нікого не іппе заважають чи ні. Не можна там так вставати і точка!Saba писав:Petia, там стати нема де, тому люди на одну-дві хвилини лишають машини, або водій сидить в машині, впринципі вони там майже не заважають
Фга і паркувальни так їм каже ставати, багатьох він знає, знає телефони якщо що позвонить.shaman писав:там постійно так паркуються [цензура], і машини замість двох рядів мусять їхати одним
Харить те що всі робляться такими правильними....добре що якщо тобі не потрібно цього робити то говорити легкоWasik писав:Тобі ж посилки нести, і нехай весь світ зачекає...
і вам нічого не станетсья якщо пройдетеся пішки а не будете їхати зранку на машині.pikach00 писав:нічого тобі не станеться якшо пройдеш зайві кілометри
Умний да? От через таких як ти, яким "треба на 3 хвилинки" люди які паркуються поближче до роботи щоб протягом дня бачити свою машину не мають де запаркуватись. Бо переважно ті кому "не 3 хвилинки" паркують машину раком займаючи не 1 а 2 місця.Demyan писав:і вам нічого не станетсья якщо пройдетеся пішки а не будете їхати зранку на машині.
Ти перший почавpikach00 писав:Умний да?
Якщо там є місце я НІКОЛИ так не паркуюся. А таких там важко вдень знайти. Тим більше я знаю вже машини які там стоять зранку до вечора - тому їм я ніяк не заважаю, паркувальник що там є знає це все і сам таке пропонує, телефон у разі якщо треба комусь всетаки виїхати завжди є. У свій дворик пошта не позволяє заїжати щоб вивантажитися - пробивав, у всіх проуклах де там можна поставити машину зранку все занято - скажіть де мені ставити машини біля головної пошти в день за умови відносити посилки - я буду там ставити. А бігати по 2-4 рази туди сюди я не буду. тим більше якщо падає сніг або дощ - щоб всі посилки були мокрими.pikach00 писав:От через таких як ти, яким "треба на 3 хвилинки" люди які паркуються поближче до роботи щоб протягом дня бачити свою машину не мають де запаркуватись. Бо переважно ті кому "не 3 хвилинки" паркують машину раком займаючи не 1 а 2 місця.
- звичайно це ж його заробіток, міг би то б в 3 поверха машинок напхав :)Demyan писав:...паркувальник що там є знає це все і сам таке пропонує...
-там де ти не порушуватимеш правил і не заваджатимеш іншим учасникам дорожнього рухуDemyan писав:...скажіть де мені ставити машини біля головної пошти в день за умови відносити посилки...
- незабуть ти пообіцяв :)Demyan писав:...я буду там ставити...
Дякую за підтримку.Buts писав:Шановний Demyan періодично так вимушений ставати - бодай для комфорту. Це майже, те саме, що хтось би лишив своє авто на стоянці і пішки чи г/т добирався на роботу, чому так ніхто не робить ???
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей