Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А чесно було б зупинитись і віддати половину бабла на штраф. Я колись так бесі, яка мене через села вела і в кінці кінців попалась 10грн. хотів віддати. Зупинився за 200 метрів за ними. Махнув мужику рукою. Подякував. 10-у давав, але той не взяв.Andriy01 писав:З ким це я сьогодні в 00:30 перевищував швидкість в напрямку Рудно->Виговського?:) Сіра таврія з крутим прямотоком:) Вроді Таврію зупинили ДАЇ а я втік:)
Мені також пробував під колеса в останній момент кинутись. В якомусь селі ввечері. Я поїхав далі. І нічого. Ніж за мною ганятись, якщо я мав шанси не помітити, чи іншого зупинити.Saba писав:мене так пинили, перед носом махнув, я помітити не встиг, доганяв потім :)
також їдучи по трасі так на швидкості більше 140 махнув в останній момент, я не зупинився, все ок)Igor_Lviv писав:Мені також пробував під колеса в останній момент кинутись. В якомусь селі ввечері. Я поїхав далі. І нічого.
тоже стараюсь, але не завжди получається...Dark Wind писав:Haggard, ну я стараюсь просто не перевищувати швидкість.
На опель-клубі чуваки тестували ті засоби візіром. Ніфіга не помагає.Haggard писав:писи... кожен лишається при своїй думці...
балон призначений для стаціонарних камер... їх в Києві вже дофіга... скоро будуть і у Львові...pikach00 писав:На опель-клубі чуваки тестували ті засоби візіром. Ніфіга не помагає.Haggard писав:писи... кожен лишається при своїй думці...
Брехня. Нема ніяких камер. І чим вони відрізняються від візіра?Haggard писав:їх в Києві вже дофіга.
в Києві....на жаль є...і нас тож будутьpikach00 писав:Брехня. Нема ніяких камер
Дякую. Додам.Mc писав:Номери жетонів:
ЛВ0639
ЛВ0087(тут може я помилився - він невнятно пробурмотів)
загалом номери може і не такі, то вони мені диктували - я особисто не перевіряв.
П.С.ще одна хрень - закон з тими підвищеними швидкостями в/поза нас.пунктах вже діє чи ще ні?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей