Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
жесть, тут треба тюнені від ниви або на крайняк жигульовськіZelenka писав:і аморти від москвичя (поняття не маю як воно себе поведе
+100, було такеZelenka писав:вирве з корінням
Жигулівські виривало біля нижнього кронштейна, і то, далеко до бездоріжжя було.Zelenka писав:Жигулівські кажуть вирве з корінням
в чому тоді заключатиметься тюнінг??? Так може на драг 8-ки не насілувати, а брати всім 3-х літрові БМВ??? Мені б було цікаво втикнути на таку шоху_ALEX_ писав:не насилуй шоху!Поміняйся на вбиту ниву ключ на ключ і буде тобі щастя!
+1 !!!_ALEX_ писав:По перше тобі з такими збоченнями треба було на сайт офроуду заходити.А по друге,я тебе прошу,не насилуй шоху!Поміняйся на вбиту ниву ключ на ключ і буде тобі щастя!
А то шо смислу нема,нормальний джип не вийде (якшо йому бабла на ниву не вистачає) треба вкласти дофіга ,а воно...Купи собі волинянку,то реальна машина для бездоріжжя,по ній можу порадити багато.А 8-ки то вже інша історіяв чому тоді заключатиметься тюнінг??? Так може на драг 8-ки не насілувати, а брати всім 3-х літрові БМВ??? Мені б було цікаво втикнути на таку шоху
ти хочеш на ній ниряти?). треба якось генератор від води захистити, с карбюратора виведу трубу
+1Kritik писав:Zelenka, купи Ниву!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей