Найнижчі ціни - Технооптторг, навпроти кривчицького ринку. Офіційний представник шин Бріджстоун і Кумхо у Львові.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Знайомий на Авео їздить.Ви їздили на SQ-201 Aqualine? Нє?
Я і сам статтям нетовским не вірю.питання - їздив на Marangoni? Якщо так, то розказуй які вони файні :) або погані, якщо тільки читаєш розумні статті в інеті, то нех... критикувати.... :))) імхо
оце +1Fobos, я б їх не брав краще вже пошукай б/у, але щось хороше!
От це якраз і стається коли купуєшKritik писав:розслоєну гуму з написом Марагоні всьо стало ясно.
Kritik писав:я собі на літо взяв Тойо 350 на зад б/у пару сотень, пару за ціною нової Росави, одної....І на перед Гуд Єр, пару тис. км, пару, за ціною пів нової Росави...
І що тут такого ? Хай знайомий їздити навчитьсяKritik писав:Але коли побачив в знайомого розслоєну гуму з написом Марагоні всьо стало ясно. Протектор тупо відклеївся від боковинок....
А я тобі роскажу про б/у-шну гуму. У кожної резини є індекс швидкості в резини мідл класу 14" це зазвичай Т(190км/г) так от, якщо їздити на цій резині з більшою швидкістью, то вона псується, а закордоном по автобанах і всі 220 літають на такій, а тут, на першій ямці вискакує гуля або взагалі нафік лопається і взагалі властивості її вже не ті. А коли я беру нову гуму, хай росаву, яка між іншим зарекомендувала себе дуже добре і чув відгуки від багатьох людей, з цим я маю ще гарантію на неї, а доречі, індекс у росави Н (210км/г)Anix писав:я б їх не брав краще вже пошукай б/у, але щось хороше!
не пиши фігніа закордоном по автобанах і всі 220 літають на такій
не пиши фігні (C) :)Kritik писав:ніхто там стільки не їздить.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей