Чукча не читатель, чукча - писатель.DBF писав:Народ на підвальній ремонт роблять!! Вона взагалі закрита не проїдеш!!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чукча не читатель, чукча - писатель.DBF писав:Народ на підвальній ремонт роблять!! Вона взагалі закрита не проїдеш!!
Я вже десь писав - дорога Бібрка - Рогатин - дупа повна. Люди, не їздіть тамДенис писав:І за Бібркою ше з кілометрів 5-7 поганенької дороги
На 15-20 км. Перевірено на початку березня, що це оправданий буде вчинокLEgEnDA писав:weber, [цензура] хочу на буковель їхати, через стрий на скільки км. довше получиться?
Треба було машину з нормальним кліренсом брати, тоді би називав їх ямками бо так воно і є насправдіweber писав:бо не встигаєш оминати величезні ямища
Різниця буде десь 40км але вони того варті.LEgEnDA писав:weber, [цензура] хочу на буковель їхати, через стрий на скільки км. довше получиться?
ТРАЛЕЙБУСы так далеко ездят?Antares писав:їхав там 2 тижні назад дорога була норм
думаю твої пасажири були не вельми в захваті коли ти на ті "ямки" наїзджавpikach00 писав:Треба було машину з нормальним кліренсом брати, тоді би називав їх ямками бо так воно і є насправдіweber писав:бо не встигаєш оминати величезні ямища
канешнantik писав:ТРАЛЕЙБУСы так далеко ездят?Antares писав:їхав там 2 тижні назад дорога була норм
weber писав:Я вже десь писав - дорога Бібрка - Рогатин - дупа повна
Та нормальний в мене кліренс, до бамперів і порогів не дістає :)pikach00 писав:Треба було машину з нормальним кліренсом брати, тоді би називав їх ямками бо так воно і є насправді
2 тижні тому їздив в Буковель, Антарес лякав мене ямами в районі Бібрки. Вроді не налякався я. Або то може просто він не їздив на Яворів, в ту сторону дійсно ями, а я мабуть зник до таких :)weber писав:Твому джипіку було би не краще, он поїдь на вихідні на екскурсію по ямах Львівщини, нам скажеш потім
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей