додати більше нема що :)саня писав:если залить в убитый мотор синтентику, то понятно течь будет со всех дыр, а если хорошо постоенный мотор, то ни чего не мешает лить хорошое синтетическое масло
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Цюнінг двигуна
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Скажіть де у Львові можна щось придумати з мотором і конкретно до яких людей підійти. Я в тому ділі не тямлю взагалі.У мене Opel Tigra v1.4 майже (90 к.с.) Що ви б мені порадили і якщо можете хоть ціни приблизно. Я думав форсірувати чи турбіну поставити чи ще щось.Новий мотор напевно буде дорого але теж як варіант розглядаю.
Щодо запитання який ефект хотів-би побачити то як найбільший ну хоть би пид 110 конів. Залишти також якийсь адресок и телефон.
Щодо запитання який ефект хотів-би побачити то як найбільший ну хоть би пид 110 конів. Залишти також якийсь адресок и телефон.
- CAT
- Ім'я:Данило
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Olezka
cкажи, нашо тобі то форсування?? тим більше якшо ти пів року їздиш! Опель Тігра з 90 конями то цілком нормальна машинка. Тобі шо ривок замалий?? чи швидкість максимальна?
збільшення потужності двигуна тягне засобою купу всяких нюансів бо на заводі виробнику на твою машину поставили всі агрегати відповідно до потужності двигуна. а якшо ти його розфорсуєш то прийдеться поміняти наприклад гальма і підвіску шо тягне за собою ше купу витрат...
cкажи, нашо тобі то форсування?? тим більше якшо ти пів року їздиш! Опель Тігра з 90 конями то цілком нормальна машинка. Тобі шо ривок замалий?? чи швидкість максимальна?
збільшення потужності двигуна тягне засобою купу всяких нюансів бо на заводі виробнику на твою машину поставили всі агрегати відповідно до потужності двигуна. а якшо ти його розфорсуєш то прийдеться поміняти наприклад гальма і підвіску шо тягне за собою ше купу витрат...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей