В мене Астра Н 1,6 115 коників, маловато для мене. І якщо раптом можна, то де можна її придбати, і хто зміг би її у Львові поставити??? Дякую

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОГОJust be писав:бюджет тільки на з\ч (нормальних) буде від 3к.
ну нарахунок "насолоджуєшся" то ти загнув. там тоже є нюанси. як наприклад степінь сжатія як в зіла до оборотів включення турбіниDenja писав:Ставиш надув залежно від бажання покататись і насолоджуєшся їздою. А бюджет... ефект зато кращий від любого атмосферного тюнінгу.
ну не так вже і ненапрягаючись. я думаю нормально тюнену атмосферу об'їхати буде дуже складно з таким наддувом. ну понятно якщо і об'єми одинакові.Denja писав:А так реально на 0.4-0.8 всякі тюнені атмо ненапрягаючись обїжати і ресурс майже непострадає.
а толку ? так дують тільки для заміру. щоб було яку картинку показати дітямDenja писав:якшо ШПГ підготувати то до 1.5 бара роздувають
ну да точно забув випускний колектор і степінь сжатія забув, ну ше самособою переробити повністю вихлопну системуvovka писав:RED_Spider, ти ше забув що треба буде розібрати двигло і понизити степінь сжатія (можно більшу прокладку але жосткість губиться.. можна і поршня міняти :)) ), поміняти колектори і ще купу всього.
Абсолютно протилежна думка. Бюджет атмо з подібною потужністю буде вище. Еластичність і комфорт нижче. Глянути хочаб криву моменту турбомоторів...vovka писав:короче говорятурбо це тупікова гілка розвитку. в неї без розвитку атмосфери майбутнього ноль. це надстройка над серйозним атмосферним тюнінгом так сказати, сама по собі вона нічого не варта
![]()
дайош атмосферу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість