Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Вкрали УСІ документи на машину!Що робити?
Breaker
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Вкрали УСІ документи на машину!Що робити?

Повідомлення Breaker » П'ят, 27 лютого 2009, 16:28

а хіба вони тепер на його паспорт і індентифікаційний не візьмуть товар в кредит??? Або в ломбарді щось? Там ж зараз тільки й паспорт і код потрібно чи ні?

S_V_B
Номер:0990

Повідомлення S_V_B » П'ят, 27 лютого 2009, 16:48

fen писав:не реально
реально :sing навіть дуже)))))

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » П'ят, 27 лютого 2009, 16:53

Breaker писав:а хіба вони тепер на його паспорт і індентифікаційний не візьмуть товар в кредит??? Або в ломбарді щось? Там ж зараз тільки й паспорт і код потрібно чи ні?
а підпис ? підробити не так то і просто. потім на експертизі це вилізе боком.

Жульєн
Тюнінг клуб
Ім'я:Юрій Володимирович
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Жульєн » П'ят, 27 лютого 2009, 17:34

Якщо даш оголошення в газету, будь обережний дуже багато шахраїв буде зразу дзвонити: типу - передзвоніть, скиньте пару грн. на рахунок....
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))

Циган

Повідомлення Циган » П'ят, 27 лютого 2009, 17:42

Drift King, можна їздити з тою довідкою але якшо в тебе є права!!! да не приємна в тебе ситуація!!!

vovik
Ім'я:vovik
Контактна інформація:

Повідомлення vovik » П'ят, 27 лютого 2009, 18:02

Breaker писав:а хіба вони тепер на його паспорт і індентифікаційний не візьмуть товар в кредит??? Або в ломбарді щось? Там ж зараз тільки й паспорт і код потрібно чи ні?
Для того і робилась заява в міліцію!
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь

mysha
Дякував (ла): 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення mysha » П'ят, 27 лютого 2009, 19:11

була похожа ситуація, провтикав права якось + документи на прицеп (добре шо техпаспорт на машину був в машині під сонячним "козирьком"). Купа гемороя була з тими дзвінками, але документів вже не забрав (зато забрав пару гривень :D )
Так потім ходив в Мрев, писав заяву про втрату при невідомих обставинах. пізніше ту заяву, медичну довідку, свідоцтво про закінчення курсів, копія паспорта +300 грн(точно не пам'ятаю) дав одному дядьку, він зробив мені за пару днів тимчасові права. там строк дії десь місяць-два. Поновлював їх 3 рази, бо не було бланків, потім вже видали нові, там впринципі без проблем, але 2 дні потратив.
На рахунок техпаспорта на прицеп те саме. Заява = тимчасовий = поновлення пару раз = техпаспорт. (ну і звичайно гроші, приблизно 100 баксів тоді було). А поновлення доречі часу не забирає.Просто штамп в кабінеті, 1 хвилина.
А без прав їхав до Львова, то в Жовкві менти спинили, я сказав вкрали права, дав 30 грн і поїхав. ото часи були...... :angel :dream

Drift King

Повідомлення Drift King » Суб, 28 лютого 2009, 17:39

Ну що ж закінчилась моя історія з доками хепі-ендом. Сьгодні (2 дня пройшло) подзвонили мені з приватного номеру і сказали так і так доки у нас (ми тіпа "знайшли") давай 250 баків і забирай. Я сказав що більше 1000 гр не дам полюбому, на томі і зійшлись. Забили стрелку, я підїхав з другом і тихо-мирно обміняли папери на "папери".
Тепер трохи інформації для тих хто теж попав в таку халепу:
1. Їдем писати заяву в міліцію. В залежності від нашого бажання можем написати що вкрали, але тоді прийдеть довго чекати поки закриють справу, при виготовленні нових доків в такому випадку прийдеться менше платити ( не набагато). Якщо ж напишем що загубили тоді можем відразу бігти робити нові папери.В міліції нічого платити не треба, довідки робити ОБОВЯЗКОВО відразу, щоб на ваші документи нічого не придбали, або не підкинули їх на місце злочину.
2. Біжимо робити нові папери не відразу, а мінімум через тиждень, тому що в 90% їх всетаки повертають. Якщо не всі то частково точно.
Обовязково подаем оголошення у ВСІ можливі газети і радіо. Обшукуємо всю навколишну територію ймовірного загублення чи крадіжки доків та опитуєм двірникі і бомжів. І звичайно якщо це сталось в супермаркеті йдемо до охорони і подаєм оголошення.
3. Щоб зробити права і техпаспорт ідем в ДАІ і берем три довідки (що права, техпаспорт не вилучались і машина не в угоні) коштує по 40 грн одна.
4. Після цього вам дають тимчасові права і техпаспорт на 2 місяці, які можна буде продовжити. Процедура виготовлення постійних прав і техпаспорту такаж сама як і в перше коли ви всьо отримуєте, тільки в додаток несете довітки які вам дали в ментурі і довідки з сомого ДАІ.
5. Паспорт і довідку міняєм теж за тою самою схемою що і отримували, але ще можуть дати штраф (якщо загублений) у випадку викрадення без штрафу.
6. З довідками з міліції про зникнення паперів їздити не можна воопше по закону, вони видаються щоб отримати нові доки. І якщо вас зловлять гайци - готуйте відповідну капусту, від 350 до 800 грн.
Насамкінець зазначу - ніколи не возіть з собою медичну книжку і свідотство про задачу екзамену бо їх робити самі знаєте які менінгіти!!! І добре дивітьза документами в любій ситуації, бо схе як їх стибзити є купа, але всі вони розраховані на вашу розсіяність та неуважність. І САМЕ ОСНОВНЕ: ДОКУМЕНТИ НОСИМО ТІЛЬКИ У ВНУТРІШНІХ, НАДІЙНИХ КІШЕНЯХ ОДЯГУ!!!НІЯКИХ БАРСЕТОК І ПАПОК!!!

Kost
Ім'я:Андрій

Повідомлення Kost » Суб, 28 лютого 2009, 20:32

Drift King писав:НІЯКИХ БАРСЕТОК
попробуйте то Магнусу сказати))) і забрати в нього)))))
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Суб, 28 лютого 2009, 20:35

Drift King, ну шо ж, вітаю.
Drift King писав:Забили стрелку, я підїхав з другом і тихо-мирно обміняли папери на "папери".
Ото напевно хренові відчуття були... Я б не зміг отак тихо-мирно. Пля, не зміг би, неправильно так. [цензура] гопота долбана :angry :angry
Drift King писав:ДОКУМЕНТИ НОСИМО ТІЛЬКИ У ВНУТРІШНІХ, НАДІЙНИХ КІШЕНЯХ ОДЯГУ!!!НІЯКИХ БАРСЕТОК І ПАПОК!!!
+1 ;)
Sad, but true.

A_D
Ім'я:Юра

Повідомлення A_D » Суб, 28 лютого 2009, 20:56

Drift King, от бачиш.. я просто тоже попадав в такі ситуації,точніше не я а мої близькі,в брата таке було,і в баті 2 рази)))

Ronster
Контактна інформація:

Повідомлення Ronster » Суб, 28 лютого 2009, 21:34

На тижні в брата двоюрідного сперли машину(будинок п-подібний, всім будинком ставили машини у внутрішньому дворику), наступного дня ще одну втрудили... І вір після того, що 90 не повертаються...

Joni
Ім'я:Vanja
Контактна інформація:

Повідомлення Joni » Нед, 01 березня 2009, 00:33

Drift King, Вітаю ;) Повір то тобі ще дешево обійшлося!! Молодец шо так розрулив...

wklef
Ім'я:Віктор
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення wklef » Нед, 01 березня 2009, 00:46

Шо скажу барсеті ето зло!!!!
Істіну глаголю :D
То не наші єноти :)

Breaker

Повідомлення Breaker » Нед, 01 березня 2009, 01:03

vovka писав:а підпис ? підробити не так то і просто. потім на експертизі це вилізе боком.
ну нехай вже підробили (не так вже і важко для тих хто в справі), а яка потім експертиза? Забрали товар і їх нема. а далі вже хай шукають вітра в полі.
А на рахунок заяви в міліцію, ви хочете сказати, що одразу по всіх банках, ломбардах, супермаркетах електроніки вноситься в базу даних вкрадений паспорт??? То можна було зробити одразу як вкрали, коли про заяву ще не чули в міліції

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Нед, 01 березня 2009, 01:26

Breaker писав:ну нехай вже підробили (не так вже і важко для тих хто в справі), а яка потім експертиза?
графологічна.
доречі той хто видав такий кредит на чужий паспорт теж буде довго пояснювати як йому це вдалося і самостійно шукати вітра в полі. :sing :D

я недавно приймав участь в заключенні договору-застави в нотаріуса . то якось слово за слово я типу сказав треба підготуватися щоб підпис був похожий на той шо в паспорті ))) а вона сказала мол експертиза в разі чого все одно докаже ти чи не ти підписав, мол розслабся :))

Drift King

Повідомлення Drift King » Нед, 01 березня 2009, 11:41

BOXER, та ми спочатку тоже думали їх виставити, але потім рішили шо то буде безпредел - 1) пацанів я заруку не ловив коли [цензура].., тоїсть невірити шо ті шо дзвонили знайшли не маю підстав; 2) я сам сказа що за винагороду, а то шо вони ціну призначили то [цензура], і так я її в 3 рази збив..; 3) вони собі могли переписати мої адреса і дані на машину і так як хз хто то такі в разі того якби ми їх відп.. незнати чи мені би в підїзді вечером голову не проломили чи з машини котлету за ніч не зробили; 4) в мене було лише пів години щоб на стрелку приїхати, тоїсть підготуватись нормально я немав часу; 5) Коли ми заїжджали на місце зустрічі то побачили що з усіх можливих вїздів туда за нами пасуть ( ми спалили 2 тіпів і машину крім тих двох що до нас підійшли). Так що інакшого свалу як тихо-мирно помінятись у нас в упор небуло. І так добре що всі папери віддали в целості і сохранності.

Drift King

Повідомлення Drift King » Нед, 01 березня 2009, 11:43

Joni, та то не лише конкретно дешевше а й почасу бистріше. Повністя відновити таку купу доків якщо сам то робиш десь пів року займає.
Востаннє редагувалось Нед, 01 березня 2009, 11:50 користувачем Drift King, всього редагувалось 1 раз.

Drift King

Повідомлення Drift King » Нед, 01 березня 2009, 11:50

Breaker, не зовсім, дані вопше нікуда не вносаться крім журналу в ментурі, ти їх сам потім куда тобі треба носиш, тим більше що загублені папери рахуються недійсними через 2 місяці (зрозрахунком на то шо тобі їх повернуть). Але вся соль втому що коли тобі кажуть що твій паспорт знайшли на місці злочину, чи дзвонять з банку що на вас кредит відкрили, ти їх культурно посилаєш [цензура]... і в догонку тичеш в морду писульку що від такого то числа твій паспорт числиться загублений. І навіть якщо тобі паспорт повернули, а потім тобі кажуть що на нього хтось щось брав тичиш ту саму писульку (її в тебе в же ніхто не забере) і посилаєш туда само що і впершому випадку.

Breaker

Повідомлення Breaker » Нед, 01 березня 2009, 12:11

Drift King, я думаю важко буде так всіх послати, коли тебе викличуть в суд... Не думаю, що в такому випадку все так просто зходить з рук

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей