axel писав:Вже відчувається що дух 90-тих повертаються
ой не нагнітай, просто зараз на фоні тої кризи люди на все звертають увагу, машини крали, барсетки також і хати ставили, повір і без кризи
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
axel писав:Вже відчувається що дух 90-тих повертаються
тільки так...........Joni писав:а рішати будуть тільки через бандюків
Joni, Так ти тоже так попадав?Розкажи скільки то куштує і скільки часу піде! І скільки можна їздити без паперівfen писав:Drift King, співчуваю...головне не ведись на розвод, типу перекинь нам таку то суму на рахунок і ми тобі скажем код від камери схову де лежать твої доки........якщо ж не віддадуть, то процедуру поновлення можеш взнати в jonа, він осінню загубив доки, то паспорт тільки десь тепер отримав
Ні мене то якось минулоDrift King писав:Так ти тоже так попадав
Паспорт, код, права - це панятно, а вот нафіга возити все решту. Ти ше б дипломи з собою возив і довідку про ЗП, щоб було знати скільки просити.Drift King писав:LEgEnDA, Права і техпаспорт з талоном сам знаєш нащо, мед. книжку і свідотство поставив разом з перечисленим вище щоб не прой... (з думкою про те що якщо прой... права і техпаспорт воно мені уже й так [цензура] не буде потрібно), а папорт і код треба по роботі постійно. От і усьо.
я його тоже загубив десь недавно.. але є ксерокопія. нафіга взагалі оригінал ?weber писав:Наприклад, ідентифікаційний код - просто, мож вже навіть зробити, знайомий триччі губив і без проблем відновлював.
Вже не получиться - треба паспорт.weber писав:просто, мож вже навіть зробити
при наявності пасторта просто, а без нього не реальноweber писав:Наприклад, ідентифікаційний код - просто, мож вже навіть зробити, знайомий триччі губив і без проблем відновлював.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей