ПИСИ: Напевно почалась криза і вони всі активізувались [цензура]...
Порадьте якийсь додатковий захист... напевно дідівські секретки зараз будуть самі актуальні, хтось знає як, що і по чому можна зробити??
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
захист на бензонасос постав як варіант.. якийсь секретний запобіжникVova_P писав:напевно дідівські секретки зараз будуть самі актуальні, хтось знає як, що і по чому можна зробити??
+1 робиться швидко і простоvovka писав:запобіжник
якщо тут порадять то я думаю шо це вже буде не актуально! треба самому шось оригінальне придумати!Vova_P писав:Порадьте якийсь додатковий захист... напевно дідівські секретки зараз будуть самі актуальні, хтось знає як, що і по чому можна зробити??
А які ще нормальні захисти з механічних можна поставити додатково? (Лок на руль є)Denja писав:Мех. захист нормальний на порядок ефективніший чим ті всі секретки.
Стопор на педалі- не дає сцепленню і тормозу нажатись, річ примітивна до сміху, але надійна шалено. Провірено, сам користуюсьVova_P писав:А які ще нормальні захисти з механічних можна поставити додатково?
це така яка за руль цепляється?shaman писав:Стопор на педалі- не дає сцепленню і тормозу нажатись
мав на увазі саме запобіжник ))) вийняв і пішовDark Wind писав:ти мав на увазі тублер))
на інжекторі мабуть навіть не заведетьсяPier писав:Залежить яка секретка, наприклад, електробензонасос і тумблер, завести - заведе, навіть дротом, але проїде метрів 100-200
а ви багато варіантів запропонуйте, а я щось одне візьму і нікому не скажуvovka писав:ну але головне дійсно нікому не казати який в тебе захист і які секретки.
ні, вона зажимає дві педалі а нижньою основою впирається в днищеVova_P писав:це така яка за руль цепляється?shaman писав:Стопор на педалі- не дає сцепленню і тормозу нажатись
В тата на жигулі в бурхливі 90-ті така штука стояла, машина стояла під підїздом, стабільно зранку була відкрита, але з тою штукою ніхто справитись не мігshaman писав:Стопор на педалі- не дає сцепленню і тормозу нажатись, річ примітивна до сміху, але надійна шалено. Провірено, сам користуюсь
+1 зацікавила ця штука. Вона ще зараз продається? Якщо так, то де?b88 писав:а можна детальніше про блокування щеплення і стопу? скікльки так добро коштує? де його модна купити? і як воно виглядає?
Вона чимось відрізняється від інших? Супер закодована, чи що? Скільки коштує це добро?andrew писав:тепер ставлю сигналку Сталкер(підбив мене на то Ждан)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей