Тільки не кажи що ти спокійно по трасі можеш їхати за маршрутками які їдутvovik писав:попробуєш тиждень поїздити по правилах?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тільки не кажи що ти спокійно по трасі можеш їхати за маршрутками які їдутvovik писав:попробуєш тиждень поїздити по правилах?
так, Пікачу, я обганяю і перевищую як і всі тут. Але принаймі тепер я в селах не лечу 120-130 і щоб обігнати то дивлюсь в перід коли ж появиться переривчаста лінія! В свідомості шось помінялось!pikach00 писав:Тільки не кажи що ти спокійно по трасі можеш їхати за маршрутками які їдут ь 70км\год і не обганяти їх через суцільну лінію
Повір це ще не повід щоб нервуватися. Така мелоч не має взагалі бентежити.pikach00 писав:Тільки не кажи що ти спокійно по трасі можеш їхати за маршрутками які їдут ь 70км\год і не обганяти їх через суцільну лінію
І я за підняття штрафів! І за цивілізованість водіїв!vovik писав:Вважаю, що штрафи в нас ше замалі і як будуть піднімати - то я прихильник! Так як в нас їздять не їздять ніде в Європі! Повний безлад на дорозі. Не можеш не порушувати - плати!
Igor_Lviv писав:ДАІ спрямована зараз зовсім не на ті цілі, що потрібно - безпека і т.д. Мета - кардинально інша - збір бабла
То он ти про що!!! Думаю, ніхто з тут присутніх не робить такого! Бо обурюватися ти почав від Славкового перевищення у населеному пункті - 64км/год.vovik писав:я обганяю і перевищую як і всі тут. Але принаймі тепер я в селах не лечу 120-130 і щоб обігнати то дивлюсь в перід коли ж появиться переривчаста лінія! В свідомості шось помінялось!
Зауваж, не 120 і не 130. І навіть не суцільна.slavko писав:мене піймали на 64, тільки 4 км поза нормою, десь підскочив на ямці і все :)
І місце, ніби не аварійне, щоб 40 необхідно було. Переходи зі світлофорами... Район не спальний, будинків, садочків, шкіл поблизу нема...slavko писав:А спіймали мене на Липинського - 2 смуги і 40
Я б сказав багато, та от біда друкувати не люблю!Igor_Lviv писав:То он ти про що!!! Думаю, ніхто з тут присутніх не робить такого! Бо обурюватися ти почав від Славкового перевищення у населеному пункті - 64км/год.
+1 - і нікого не цікавлять ні скарги, ні оправдання.vovik писав: кожен вирішує як йому їхати в конкретній ситуації!
Не в 5хв. справа, а в тому, що знаки вони вішати якраз вміють! Але так, щоб ти був змушений порушити.Buts писав:Ну то пожертвуй своїми 5 хвилинами часу і лишнім кілометром - не дай бабло.
А те що знаки повтавити не можуть, то їм поспівчувати треба
Тут ти помиляэшся навыть якщо штрафи ы пыднымлять ще в раз 10. Я певна категорыя водіїв які ныколи їх платити не будуть (прокурори, судды, адвокати.....)vovik писав:slavko,![]()
Заїдливий ти!
Вважаю, що штрафи в нас ше замалі і як будуть піднімати - то я прихильник! Так як в нас їздять не їздять ніде в Європі! Повний безлад на дорозі.
Не порушуючи - штрафи не заважають!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей