Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Перевищення швидкості у Львові
- a_vova
- Ім'я:a_vova
- Стать:чоловік
- Номер:21
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
А ви впевнені що в вас немає похибки в спідометрі машини? Бо в мене от наприклад для того щоб взнати реальну швидкість (звіряв з GPS навігатором) треба відняти від швидкості спідометра 10%. Тому стараюся не їздити більше чим Обмеження + 20 по своєму спідометру...
- Buts
Re: Перевищення швидкості у Львові
може там знак 40 був, а не 60, ще повезло нам що таке допущення є.slavko писав:на 64, тільки 4 км поза нормою, десь підскочив на ямці і все
Buts, якщо їздити по знаках без 20, то краще пішки ходити
- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
slavko, поїдь за кордон - відчуєш шо таке коли знак 40 - тре їхати 39! і всі так їдуть, і ніхто нікого не обганяє. Тоді не будеш так пищати!
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
от власне! це не 4 км понад норму, а 24! Дається 20 км. - так вписатись в них вже треба... а то толку тоді від тих обмежень, якшо дозволити і + 25, і + 30...Buts писав:може там знак 40 був, а не 60

Sad, but true.
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Вже другий з тим "закордоном" сюди!vovik писав:slavko, поїдь за кордон - відчуєш шо таке коли знак 40 - тре їхати 39! і всі так їдуть, і ніхто нікого не обганяє. Тоді не будеш так пищати!

За кордоном 40 висить справді лише там де потрібно!

За кордоном обсяг штрафів та кількість обмежуючих знаків не залежить від виборів у Палату лордів чи Бундесвер!

За кордоном організація дорожнього руху продумана для зручності водіїв, а не для того, щоб поліція взяток нахапалась і нагору передала конкретну суму!

Список легко продовжити...
Так що не потрібно прирівнювати член з пальцем.
На жаль...
От ти перед тим ніж то писати, подумав чому на київській трасі серед поля знаки 60 висять? На Рава-Руську - 70 з табличками "7км". А навколо Львова на виїздах-в'їздах - "40". Тільки не пиши, що то "для людей"! На Зеленій, напр., де ні душі нема - 40. На кільцевій перед Кульпарківською - "40" і т.д., і т.п.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Не звизди, у них також діє правило "+20 км"vovik писав:slavko, поїдь за кордон - відчуєш шо таке коли знак 40 - тре їхати 39! і всі так їдуть, і ніхто нікого не обганяє. Тоді не будеш так пищати!

- vovik
- Контактна інформація:
pikach00,
Заїдь в Бундес і зроби хоча б +10. довго жалітимеш.
В польщі наприклад, крім автобану, практично всюди висять знаки 70 поза населеними пунктами! Зручно?
А тепер попий чайку і не став стільки
дах скоро поїде!
Так є такі знаки які не дуже доцільні на даній дорозі. Але від того шо тут побздиш вони нікуди не подінуться. так шо збавляйте колеги - і точно далі заїдете.
Igor_Lviv, будь спокійніший!

далеко ні!Igor_Lviv писав:За кордоном 40 висить справді лише там де потрібно!

В польщі наприклад, крім автобану, практично всюди висять знаки 70 поза населеними пунктами! Зручно?

А тепер попий чайку і не став стільки

дах скоро поїде!

Так є такі знаки які не дуже доцільні на даній дорозі. Але від того шо тут побздиш вони нікуди не подінуться. так шо збавляйте колеги - і точно далі заїдете.
Igor_Lviv, будь спокійніший!

Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ну а ти подумав що правила і вимоги знаків треба виконувати а не умнічати про його правильність ? що тут складного ?Igor_Lviv писав:От ти перед тим ніж то писати, подумав чому на київській трасі серед поля знаки 60 висять?

vovik, я не пищу, а розмовляю, а по друге хочу знати про радар детектори, і не потрібно мене вчити правид ДР і географії.
в тому ж таки бундесі за день легко зі всіма правилами за день долаєш 1000 км, в Україні їдучи тепер по правилах 500 км і ще 500 у.е на нову гуму. В тому ж таки бундесі штраф неперевищує зарплату,думаю, що це аргумент говорить про все.
- vovik
- Контактна інформація:
ти впевнений? може перевищувати кількамісячну зарплату!slavko писав:тому ж таки бундесі штраф неперевищує зарплату
Проїхали! не будемо сперечатись.
vovik, друже не за перевищення. За алкоголь так згідний, навіть і посадити можуть. Швидкісний режим до 300 євро, при пенсії 3000євро - це навіть не 300 грн при пенсії 500грн. Говорити про життя по правилах в Україні, думаю немає ніякого змісту.
vovik, ось тобі друже німецька табличка http://www.autospur.de/Verkehrsrecht/Verkehrsrecht.html, за алкоголь в них 500 євро на решту разів збільшується у двічі. Думаю що у співідношенні до їхніх зарплат, це всерівно що в нас було до нового року. Нас держава жарить по повній програмі.
- vovik
- Контактна інформація:
slavko,
Заїдливий ти!
Вважаю, що штрафи в нас ше замалі і як будуть піднімати - то я прихильник! Так як в нас їздять не їздять ніде в Європі! Повний безлад на дорозі. Не можеш не порушувати - плати! не можеш заплатити - купуй добрі кросівки для бігу і за руль не сідай!
Не порушуючи - штрафи не заважають!

Заїдливий ти!
Вважаю, що штрафи в нас ше замалі і як будуть піднімати - то я прихильник! Так як в нас їздять не їздять ніде в Європі! Повний безлад на дорозі. Не можеш не порушувати - плати! не можеш заплатити - купуй добрі кросівки для бігу і за руль не сідай!
Не порушуючи - штрафи не заважають!
vovik, з таким поглядом на життя як утебе, скоро і за повітря прийдеться платити а пізніше скажуть, що це взагалі не твоя земля і ти заплатиш остатні гроші за квиток в антарктиду і будеш думати, що так воно має бути.
- Buts
+100vovka писав:ну а ти подумав що правила і вимоги знаків треба виконувати а не умнічати
мінімальні вимоги від кожного на дорозі. якщо не в змозі осягнути, то краще пішки ходити.
ососбисто я би ще в 3 рази штрафи підняв, ламати всідомість треба.
- vovik
- Контактна інформація:
от бачиш slavko, не я один так думаю...Buts писав:+100мінімальні вимоги від кожного на дорозі. якщо не в змозі осягнути, то краще пішки ходити.ососбисто я би ще в 3 рази штрафи підняв, ламати всідомість треба.
може то все таки попробуєш відкласти купівлю антирадару а попробуєш тиждень поїздити по правилах?
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Якщо ти юпі то да, будеш жалітиvovik писав:pikach00,

В Данії стабільно їздили +20, причому коли нам директор кантори показував дорогу то за ним тулили перевищуючи на цілих 30.
Потім в нього запитав спеціально, до 20 у них не карається штрафом.
vovik, та я знаю, що компанія в антарктиду в Україні вже перевалила за 60відсотків населення ( прошу несприймати, як образу) :)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей