Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Перевищення швидкості у Львові
- a_vova
- Ім'я:a_vova
- Стать:чоловік
- Номер:21
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Стояв вчора на перехресті Кульпарківська-Окружна, побачив псів які виписували протокол(людині з білого Кадді), при цьому стояли безпосередньо на пішоходному переході без включення будь-яких аварійних сигналів.
- Buts
Re: Перевищення швидкості у Львові
той самий пассат сьогодні по 9 перед аеропортом наліво через суцільну повернув, з поворотом правда 

прийшов лист "скорость 064км/ч" питання що таке 064 км/ч і що таке "скорость" , щось мені здається, що це витрата пального авто вони заміряли :)
- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
slavko, шо, нічо, стояв знач знак 40 або менше а ти перевищив
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Та ні... Славко, як і я не розуміє, що то таке "скорость", "км/ч"...b_andriy писав:slavko, шо, нічо, стояв знач знак 40 або менше а ти перевищив
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
Igor_Lviv,
Як не крути, але це іноземні слова :)
Путін [цензура].
- Igor_Lviv
Ну. У мене в скарзі в першому ж абзаці щось типу "Фотографії з написами на іноземній мові".Dark Wind писав:Igor_Lviv,
Треба придумати, як би до цього ще домахатися. Ну не розумію я що там написано!

Нехай ДАІ офіційний нотаріальний переклад мені забезпечить.
- Igor_Lviv
Збирав з теми фотки і номери машин. Побачив, що не відписав тобі.weber писав:Розкажеш як там твій радар потім. І що за модель.Igor_Lviv писав:Я завтра на Закарпуття їду. Буду антирадар свій випробовувати і циган-даішників фотографувати.
То були перші дні, як ті сніги валили. ДАІшників, фактично не було. Лише на кільцевій Ужгорода (гора - зліва, поле - справа, але ніби м.Ужгород - 60+20км/год) мій антирадар (Кранч 2160 - 94дол) взвив по повній. Правда, швидкість у мене і так була нормальна, бо блимнули двоє зустрічних фарами.
От, власне, на сьогоднішній день і всі спрацювання.
У місті - інколи реагує на розсувні двері (АЗС, супермаркети).
Днями давав Мітсу-одноклубнику, який також їздив на Закарпаття. Виручив його в якомусь селі.
Ось, власне і всі відгуки, на разі.
Якщо комусь треба гуртовий прайс Мафону - пишіть своє мило мені у ПП - скину. Казали, що для Клубу дадуть по гуртовій ціні. Відразу попереджаю - я там не працюю, відсотків не маю!

Igor_Lviv, мене зараз зацікавив антирадар, що зараз на ринку гарантує повний захист від даїшних радарів, щоб ціна некусалась
- yurik_lviv
slavko писав:Igor_Lviv, мене зараз зацікавив антирадар, що зараз на ринку гарантує повний захист від даїшних радарів, щоб ціна некусалась
Антирадар не є дозволений це раз , якщо б такий був то коштував би не менше кількох тисяч у.е. ,
те що продають у нас це Радар-детектор. , і якщо ти їдеш по пустій трасі, і Гаєць цілиться якраз в тебе то шансів в тебе жодних.
yurik_lviv, в нас небуває пустих трас, сфоткали мене у в місті, думаю, що шанси є . Перепрошую якщо неправильно назвав цей прилад.
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
Dynamic Sport Latvia
- Igor_Lviv
slavko Я не займаюсь цим. Просто купляв собі. Сподобалось твоє бажання. Щоб гарантував повний захист і недорого. Мене коли по моїй роботі таке питають, я змушений перепитувати: "Вам хороший чи недорого?"yurik_lviv писав:Антирадар не є дозволений це раз , якщо б такий був то коштував би не менше кількох тисяч у.е. ,slavko писав:Igor_Lviv, мене зараз зацікавив антирадар, що зараз на ринку гарантує повний захист від даїшних радарів, щоб ціна некусалась
те що продають у нас це Радар-детектор. , і якщо ти їдеш по пустій трасі, і Гаєць цілиться якраз в тебе то шансів в тебе жодних.
yurik_lviv Візирі в цьому плані - клас! Вони валять постійно і засікаєш їх здалеку. Фени, в тій ситуації, що ти описав - і справді радар-детектор не допоможе.
Igor_Lviv, я зрозумів, що твій кранч справляється з ВІЗІРАМИ?
мене фене не цікавлять вони по 100 грн взятки, Візір у 300 буде обходиться
мене фене не цікавлять вони по 100 грн взятки, Візір у 300 буде обходиться
- Buts
От держава бабло викачує: або штраф, або взятка, або через покупку девайсів всяких, а реально всіма методами відразу...
Невже важко себе заставити дулю всім показати.
Невже важко себе заставити дулю всім показати.
важко, якщо всюда "40" стоять, вони б ще "5" повішалиButs писав:Невже важко себе заставити дулю всім показати
- Buts
а великий виграш в часі якщо 55 і 65 їхати? в місті розумна їзда і світлофори цу різницю компенсують.A1 писав:важко, якщо всюда "40" стоять, вони б ще "5" повішали
Buts, мене піймали на 64, тільки 4 км поза нормою, десь підскочив на ямці і все :)
Buts, читай slavko :)
один раз зловили їхав десь 63 при знаку 40, зараз чекаю фото також десь 65 їхав при 40. Ще добиває що під тими знаками 40км/год ще таблички довішують 2-4 км дія знаку.
З.І. Мені тяжко душити мотор своєї машини їдучи нижче 60 км/год, приходиться весь час приторможувати
один раз зловили їхав десь 63 при знаку 40, зараз чекаю фото також десь 65 їхав при 40. Ще добиває що під тими знаками 40км/год ще таблички довішують 2-4 км дія знаку.
З.І. Мені тяжко душити мотор своєї машини їдучи нижче 60 км/год, приходиться весь час приторможувати

A1, ти правий хондочка любить швидше крутитись.
А спіймали мене на Липинського 2 смуги і 40 , спідометр в милях, я не можу так їхати, лиш сама гідравліка автомата машину розганяє, не треба і на газ тиснути.
А спіймали мене на Липинського 2 смуги і 40 , спідометр в милях, я не можу так їхати, лиш сама гідравліка автомата машину розганяє, не треба і на газ тиснути.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей