поставив собі простий диск шоб відбивало сигнал ?vazik писав: Ну то вже більш правдоподобно!!! Але я всеодно вже передумав ставити!!!!!![]()

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
поставив собі простий диск шоб відбивало сигнал ?vazik писав: Ну то вже більш правдоподобно!!! Але я всеодно вже передумав ставити!!!!!![]()
А його і не треба відбивати - його треба ловити і за відстань,Dark Wind писав:Поясніть мені як ви відібєте лазер?
Народ, ви собі гоните!То про що ви говорите є радар-детектор і він дозволений практично у всіх країнах світу, і відповідно ніяких штрафів за нього немає. Його принцип дії плягає у попередженні про радар!!!А от антірадари усюди заборонені, їх суть полягає у блокуванні радару, їх можна придбати на чорному ринку і за них передбачені конкретні штрафи.vazik писав:ZET писав:vazik написав:
Скажи , де бачив по 70 грн ?
+1
в автодокторі є на луганській !!! там бачив шось від 120 до 170 грн.
Доsр@ки ті радари ZET!!!!!!!! Вони розраховані на два типи радарів, а на нові, включаючи "ВІЗИР" нєа!!!!![]()
Ліпше взагалі не ставити, а то ше можна з ними залетіти під штраф крутий!!!
Я вже передумав ставити
AutoTrade, Имя: ОлегAutoTrade писав:вони є по низьким цінам на Кривчицях в Олега
??? Озвуч ???Carter писав:GZero написав:GZero де брав і скіки коштує???
їздив вчора в мукачево кричав на фени)))) покишо ше ніодного візира не найшов)))))S_V_B писав:Cobra XRS 9950
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей