jon писав:ну сидів в мафинці, на світлофорі розмовляв потім рушив їхав і розмовляв.
ну тогда все ясно - жди письмо с фоткойjon писав:не поняв для чого він це робив
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
jon писав:ну сидів в мафинці, на світлофорі розмовляв потім рушив їхав і розмовляв.
ну тогда все ясно - жди письмо с фоткойjon писав:не поняв для чого він це робив
то чого ти не учня контролюєш, а по телефону талапаєш? нехорошо!jon писав:я інструктор
Он воно що! А я думаю, звідки беруться [цензура], які без поворотів по полосах перебудовуються зі швидкістю 40км/год; вискакують на головну, ти гальмуєш екстренно, а воно попереду 20км/год їде і т.д, і т.п. Обганяєш - а воно по телефону говорить!shaman писав:то чого ти не учня контролюєш, а по телефону талапаєш? нехорошо!jon писав:я інструктор![]()
Вот це тобі і припишуть!
Igor_Lviv писав:Без образ.
ну для этого есть гарнитура или на худой конец - громкая связь в самом телефонеvovik писав:Не приходилось розмовляти по телефону за кермом?
Офіс + відрядження.vovik писав:Я б образився... Не приходилось розмовляти по телефону за кермом?
Igor_Lviv, ти ким працюєш?
Так от хто придумав ті тупарилі бланки відряджень...Igor_Lviv писав:Офіс + відрядження.
Я без них їжджу.vovik писав:Так от хто придумав ті тупарилі бланки відряджень...
І за що ти щойно мене змішав з га...ом? Звідки ти можеш знати як я вчу? Ти що фахівець в цій справі? НЕ РОЗУМІЮ ЗА ЩО ТИ МЕНЕ ЗНЕВАЖИВ.Igor_Lviv писав:Он воно що! А я думаю, звідки беруться [цензура], які без поворотів по полосах перебудовуються зі швидкістю 40км/год; вискакують на головну, ти гальмуєш екстренно, а воно попереду 20км/год їде і т.д, і т.п. Обганяєш - а воно по телефону говорить!shaman писав:то чого ти не учня контролюєш, а по телефону талапаєш? нехорошо!jon писав:я інструктор![]()
Вот це тобі і припишуть!
Виявляється, то їх інструктори вчать! І що ж ми хочемо від новоспечених водіїв, якщо їх інструктори їздити так навчили?![]()
Без образ. Знаю рівень підготовки теперішніх водіїв.Після "курсів" треба шукати інструктора і вчитися їздити, вже маючи права в кишені. Піпєц просто!
Інструк має практично керувати автомобілем, Якщо учень, не знає ПДР, він не має права сідати за кермо я маю право його вигнати. Тому не бачу причини чому, вони мають брати з мене приклад.Denja писав:fen, То Тобі смішно, а блондинкам якраз дуже корисно. Він не має права подавати такий приклад, тому, що учні будуть думати, що це нормально. Але тема не про це!
Тупо...jon писав:Тому не бачу причини чому, вони мають брати з мене приклад.
ну правильно учні будуть знати, що на сидінні пасажира мона розмовляти по телефону :) .......в чом проблема?.....то якби він підвозив учня і балакав по мобільному то так, я з Тобою згідний!Denja писав:Він не має права подавати такий приклад, тому, що учні будуть думати, що це нормально
+1 :)vovik писав:Denja, Дєня так він же не за кермом балакає!
Не маю на увазі конкретно тебе. Тут і справді треба враховувати на скільки учень, що був біля тебе міг керувати ТЗ без твоєї участі та допомоги. Тобто, при твоїй неуважності, оскільки ти розмовляв по телефону.jon писав:І за що ти щойно мене змішав з га...ом? Звідки ти можеш знати як я вчу? Ти що фахівець в цій справі? НЕ РОЗУМІЮ ЗА ЩО ТИ МЕНЕ ЗНЕВАЖИВ.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей